Početna Sport Khabib: McGregor me preklinjao da ga ne ubijem

Khabib: McGregor me preklinjao da ga ne ubijem

KHABIB NURMAGOMEDOV vraća se u oktogon 7. rujna, kada će se u Abu Dhabiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima boriti protiv Dustina Poiriera za naslov lake kategorije UFC-a.

To će mu biti prva borba od listopada prošle godine, kada je gušenjem svladao Conora McGregora. Jako malo se pričalo o samoj borbi jer je Khabib nakon nje potpuno izgubio živce, krenuo na ljude iz McGregorovog tima i započeo tučnjavu pored oktogona.

Khabibu su jako zasmetala McGregorova provociranja oko njegove obitelji i vjere, a nakon incidenta rekao je da se nije mogao suzdržati.

Stoga ne čudi što je na presici u Londonu novinare zanimalo postoji li mogućnost revanša protiv Conora više od Khabibove sljedeće borbe.

“Posljednje tri godine on ima tek jednu pobjedu, i to u amaterskom boksu. Po čemu bi on zaslužio revanš? Tapkao je i preklinjao me da ga ne ubijem. I sad odjednom govori o revanšu. Tony Ferguson je na redu, ljudi koji imaju pobjedničke nizove su ono što me zanima. Ne zanima me tip koji u prošle tri godine nikoga nije mogao pobijediti”, rekao je Nurmagomedov.

index.hr

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime