Početna Intervju Marina Tucaković o borbi sa zloćudnim tumorom, terapijama, da li joj je...

Marina Tucaković o borbi sa zloćudnim tumorom, terapijama, da li joj je Bubamara vratila dugove i da li joj je Ceca zamjerila druženje sa Karleušom

Čuveni tekstopisac navodi ko joj je sve ostao dužan, da li joj Ceca zamera zbog druženja s Jelenom Karleušom i ističe ko je najteži za saradnju.

O davno je Marina Tucaković na našoj estradi više od tekstopisca. To je žena koja je napravila brojne hitove i pevačke zvezde, ali i osoba koja poput neke dragocene riznice čuva mnoge tajne tih istih zvezda. Uz posao, postajala im je prijatelj, pa je danas svedok života mnogih od njih. To je razlog više zbog kojeg se cela estrada veoma potresla kada je u javnost, pre nešto više od godinu dana, dospela vest da je Marina obolela od kancera. Srećom, lečenje je išlo očekivanim tokom i Marina se vratila poslu.

Kako se sada osećate?

– Bolje. Raduckam pomalo, moram. Iskreno, manje mi se radi između terapija i kontrola. Teško je kad imaš omču oko vrata i radiš punom parom. S druge strane, dugo sam u poslu i pravo da vam kažem, malo me i mrzi. Uz sve to, na estradi je tolika zbunjenost. Ne znam više da li mi se sve sviđa ili mi se ništa ne sviđa.

Šta vam najviše nedostaje iz perioda kad ste bili potpuno zdravi?

– Mnogo toga. Uželela sam se putovanja, šopinga…

Prilagodili ste se mirnijem načinu života, iako ste uvek bili okruženi ljudima, uživali u alkoholu, provodili se…

– Živ se čovek na sve navikne. Naravno da mi sve to nedostaje, i alkohol, i provod, i ljudi, ali i ovako je OK. Prilagođavam se.

Cela estrada bila je zabrinuta kada su primili vest o vašoj bolesti. Jeste li im zahvalni na podršci?

– Naravno, to je ljudski. Toliko je ljudi bilo uz mene, nudili su mi pomoć i oni s kojima se družim, i oni s kojima sam samo radila. Sećam se da sam Amadeus bendu napisala samo jednu pesmu, ali kad sam bila u bolnici, neko od njih je došao i doneo mi veliki buket cveća. Boki 13 je i dan-danas uz mene, Ceca, Jeca, Čola, Željko Mitrović, Željko Samardžić… Ma svi!

S kojim pevačicama trenutno radite?

– Moj sin Laća i ja završavamo pesme Ani Nikolić. Treba konačno da počnemo i sa Cecom, za Jelenu slušam neke melodije, a takođe i za Sašu Matića. Izvinjavam se ako sam zaboravila nekog.

Pošto vam se mnogi poveravaju, da li vam se Ana Nikolić žalila na bračne probleme s Rastom i zbog toga što ne može nikako da smrša?

– Da. Pričamo. Ali šta ja mogu da je savetujem, pogotovo za brak. Pogrešnoj se adresi obratila. Nema saveta kad je ljubav u pitanju, to ne postoji. Što se tiče kilaže, mogu da joj kažem da manje jede i ništa drugo.

Ko je od pevača najzahtevniji i najviše traži?

– Pa kako kad. Haris Džinović je uvek bio nekako drugačiji, on je najzahtevniji. Milica Pavlović nije daleko od njega, Karleuša takođe.

U kom smislu su zahtevni, šta očekuju od vas?

– U tome što žele stalno nešto da se menja, te ovo, te ono…

Haris je za sebe rekao da je najgori od svih.

– Da, kad nešto uradimo, on stalno vraća da se doradi.

Kad radite za Cecu, da li imate posebnu inspiraciju?

– Teško je i velika je odgovornost raditi za takvu ženu. Pored toga što me vuče melodija, vuče mi i osoba za koju radim, ili neka moja impresija o tome šta bi ta osoba trebalo da kaže u datom trenutku.

Da li s Cecom imate isti odnos kao i pre 20 godina?

– Naravno. Ništa se nije promenilo.

Ceca više nije u dobrim odnosima s nekim starim prijateljima, kao što su Mira Škorić, Saša Vidić, Goga Sekulić, Aca Lukas… Znate li nešto o tome?

– Verujte mi, moguće je. To je njena stvar. Ja sam s njom super i nema potrebe da ne budemo tako.

A s Karleušom?

– Nas dve smo takođe veoma dobre i volimo se.

Je l‘ vam Ceca nekad zamerila na druženju s Karleušom i obrnuto?

– Ne, ne, ne. Bliska sam i s jednom i s drugom i obe to znaju.

Da li ste znali da Karleuša vara Duška s njegovim kolegom Ognjenom?

– Nisam imala pojma o tome. Ništa mi nije pričala. Saznala sam iz medija. Dno dna šta je on uradio.

Damir Handanović i vi ste maltene napravili Maju Berović u Srbiji, a ona sad spominje samo Bubu i Jalu.

– Pa znate šta, ovo je ipak posao. Mi smo na estradi svi neka familija, logično je da se u poslu događaju i menjaju stvari. Ja to tako gledam. Ne očekujem ničiju privrženost zato što je neko imao prethodne zasluge.

Šta se dešava sa Džejom, gde je nestao?

– Ne znam gde je. Futa i ja radimo numeru za jedan film koju bi valjda Džej trebalo da izvede. To je poslednja informacija koju imam o njemu.

Da li vam je Dara vratila pare koje je ostala dužna?

– Pa platila je ona, nešto sitno je ostala dužna. Stvar njenog karaktera je što proziva u medijima.

Imate li još dužnika?

– Ja sam na to i zaboravila, ali OK smo svi.

Jami je izjavila da ste Futa i vi album koji je bio namenjen njoj dali Ceci.

– Da vam kažem jednu stvar, činjenica je da je otprilike bilo tako. A isto tako činjenica je da ona finansijski nije mogla da ispoštuje taj materijal, koji je otišao kod drugog.

Da je Jami imala tada mogućnost da kupi te pesme, da li bi danas bila jedna od najvećih naših zvezda, s obzirom na to da je bila veoma popularna na početku karijere?

– Šta bi bilo kad bi bilo, samo bog zna.

Pevači žale za starim vremenima i kažu da je tada bilo mnogo više posla, manja svađa. Kako se vama čini?

– Nije tako samo na estradi, ima toga svuda. Vlada kriza emocija, duha, identiteta, okruženi smo gomilom loših vesti i dešavanja. Sve to utiče na ljude i naravno da nam nedostaju stara vremena.

Da li ste nekad putovali na turneje s pevačima?

– Jesam, sa Zanom. Imamo toliko doživljaja i anegdota da prosto ne mogu svega da se setim. Kad bih se svega sećala, šta bi ostalo u ovoj glavi.

Koja pesma vam je donela najviše novca?

– Ubedljivo najviše pesma „Zora“ Nede Ukraden.

Za koju pesmu ste mislili da će biti hit, a publika je nije prihvatila?

– Ima više takvih, ne mogu svih da se setim. Ali to je normalna pojava u ovom poslu. Dešavalo se da za neke mislim kako neće biti hit, pa su to postale, kao Harisova „Ostariću, neću znati“. Bila sam ubeđena da neće dobro proći iako je lepa pesma, a napravila je haos.

Zaradili ste mnogo novca. Kajete li se što ga niste uložili u pametnije stvari, poput nekretnina?

– Mnogo? Šta je to mnogo? Mogla sam i više. Naravno, nekad se pokajem što nisam pare uložila u neke bitnije stavke.


.

.

.

.

.

kurir.rs

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime