Početna Showbiz NIJE DOBRO NALJUTITI ANABELU! Gagi OČAJAN! BIVŠA GA JE ISKLJUČILA IZ SVIH...

NIJE DOBRO NALJUTITI ANABELU! Gagi OČAJAN! BIVŠA GA JE ISKLJUČILA IZ SVIH PROJEKATA: Trebalo je da pomognem Luni oko pjesama, ali više nisam dio toga, samo ONA! I butik joj je zatvorila!

DIJELI

Luna Đogani rešila je da se nakon rijalitija bavi pevanjem, a tim povodom su njeni roditelji angažovali bitne ljude iz sveta muzike da je spreme za estradni posao.

Anagažovali su razne producente i muzičare i uspeli da spreme čak čitav album za svoju ćerku.

Iako su Gagi i Anabela zajedno na tome radili to se promenilo.

“Zamislite, rekla mi je da sam isključen iz projekta koji se planira za Lunu posle “Zadruge”. Dogovor je bio da pomognem oko pesama, jer ipak sam ja dugo na estradi, ali odjednom ja više nisam deo toga, nego samo Anabela odlučuje o Luninoj karijeri”, požalio se Gagi, prenose beogradski mediji pisanje Sveta, i dodao da je Anabela zatvorila Lunin butik kada je ova ušla u rijaliti.

“Zašto je to uradila, ne znam. Pritom je Anabela insistirala na butiku, a sada je sve uništila. Ne znam, možda će opet da pokrene marku “Luna Đo”, jer se bliži kraj “Zadruge”, a Luna nema pojma da butik ne postoji”, nadovi ogorčeni denser, koji je u lošim odnosima sa bivšom ženom otkad je u “Magazinu in” pričala da ju je varao sa njenim drugaricama.


.

.

.

.

.

.

.

Kurir.rs/Svet/Foto Printscreen

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime