Početna Showbiz PJEVAČICA ODUSTALA OD VJEŠTAČKE OPLODNJE: SEVE USVAJA DIJETE!

PJEVAČICA ODUSTALA OD VJEŠTAČKE OPLODNJE: SEVE USVAJA DIJETE!

DIJELI

Severina i Igor Kojić donijeli odluku da odgajaju jedno dijete iz “Dječjeg doma” za nezbrinute mališane u Zagrebu.

Severina i njen suprug Igor Kojić planiraju da usvoje dete. Pjevačica već godinama pokušava da ostane u drugom stanju sa sinom Dragana Kojića Kebe, pa se krajem 2016. godine podvrgla vantijelesnoj oplodnji. Međutim, ubrzo nakon toga je imala spontani pobačaj i od tada nikako ne uspijeva da zatrudni.

Bračni par se poslije toga nije obeshrabrio i istrajni su u svojoj namijeri da imaju zajedničko dijete.

– Severina žarko želi potomstvo sa Igorom, ali nažalost nikako ne uspijeva da ostane trudna. Posle više bezuspiješnih pokušaja vantijelesne oplodnje odlučili su da preuzmu stvar u svoje ruke i usvoje nasljednika, priča naš izvor.

Nasljednika će usvojiti u Hrvatskoj, a već su počeli da se raspituju u domovima za nezbrinutu dijecu.

– Tamo je proces usvajanja veoma komplikovan, ali njih dvoje su odlučni u svojoj namijeri. Ovih dana posjetiće “Dječji dom”, mjesto za nezbrinutu dijecu u Zagrebu, pa će vidjeti da li će tamo podnijeti zahtjev za usvajanje, otkriva naš sagovornik i dodaje: Još uvijek se nisu odlučili da li će usvojiti muško ili žensko dijete, ali to im nije ni važno. S obzirom na to da Severina već ima sina Aleksandra iz veze sa biznismenom Milanom Popovićem, moguće je da će se odlučiti za djevojčicu, kako bi sinu podarila sestru, kazao je naš izvor.

Pomoć u Americi

Pop zvijezda je u maju prošle godine sa Igorom otputovala u Ameriku, gdje je potražila pomoć od stručnjaka kako bi ostala trudna. Supružnici su u LA posjetili jednu od najpoznatijih svijetskih klinika za vještačku oplodnju. U svemu tome im je pomagala Igorova sestra Nataša Kojić, koja u tom gradu živi i radi već dugi niz godina. Nažalost, ni tamo pjevačici niko nije mogao da pomogne da ostane u drugom stanju.

Optužila bivšeg za pobačaj

Severina je optužila svog bivšeg partnera, srpskog “kralja bakra”, Milana Popovića, s kojim ima sina Aleksandra, da je kriv za spontani pobačaj koji je doživila krajem 2016. godine.

– Milan je kasnio s vraćanjem dijeteta 13 dana. Ja sam tada išla na vantijelesnu oplodnju sa suprugom Igorom i nisam smijela da se izlažem stresu. Poslala sam mamu po Aleksandra, ali Milan nije htio da joj ga preda. To je učinio tek kad je reagovala policija. Tada sam izgubila dijete, ispričala je tada Severina.

.
.
.
.
.

.

.

(Hayat / Foto: Arhiv)

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime