Početna Showbiz PRVI PUT U HISTORIJI: Diskvalifikovan takmičar iz “Zvezda Granda”! Marija mu bila...

PRVI PUT U HISTORIJI: Diskvalifikovan takmičar iz “Zvezda Granda”! Marija mu bila mentor, pa otkrila razlog

Takmičar Adam Labunski se istakao svojim odličnim vokalnim sposobnostima, ali su ga mnogi ipak zapamtili zbog skandala koji je njegov otac u drugom krugu “Zvezda Granda”.

Podsjetimo, Marija Šerifović se ogradila od ovog takmičara, iako mu je mentor, uz obrazloženje da nije slušao njene savjete nego očeve, što je u nastavku emisije izazvalo žučnu raspravu između Adamovog oca i Đorđa Davida, gdje su pale mnoge teške riječi.

Ipak, kada se Labunski pojavio u trećem krugu, priča je bila sasvim drugačija.

– Adam je moj problematični đak iz posljednje klupe koji tjera po svome – našalila se Marija, ali se Đorđe nadovezao:

– Ipak je ovoga puta poslušao tvoje savjete.

– Ja sam čuo da se njegov otac ovoga puta lijepo pozdravio sa Đorđem Davidom – obavijestio je sve Saša Popović.

– Ja moram javno da se izvinim. Ja mjesec dana nisam mogao da prebolim ono što se desilo – poručio je svima Adamov otac.

Iako je izgledalo da su se strasti smirile, Marija je mnoge pratioce iznenadila obavještenjem koje je nedavno postavila na svoj Instagram:

– Ovim putem želim da obavijestim sve ljude koji prate Zvezde Granda, da je takmičar Adam Labunski (kojem sam ja bila mentor), zbog neprimjerenog ponašanja, diskvalifikovan iz daljeg takmičenja od strane produkcije. Uskoro ću vam reći koga ću od kandidata koji su nepravedno ispali vratiti, kao i na koga ću potrošiti svoj zlatni glas – napisala je Marija

.

.

.

.

.

.

.

.

expresstabloid.ba

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime