Početna BiH Noću Aprilski Ladies In: Urnebesna komedija Saše Pantića za uspješne dame

Aprilski Ladies In: Urnebesna komedija Saše Pantića za uspješne dame

Foto: Selma Muminović

Snažna, poduzetna, kreativna, moderna, nezavisna, sigurna u sebe, inovativna, intrigantna i prelijepa… sve su to osobine uspješnih žena, a kada se podudare istinske vrijednosti uspjeh je neminovnost.

.

Projekt Ladies In postao je sinonim uspješnih žena iz naše zemlje koje svojim radom promoviraju kulturu i istinske društvene vrijednosti u zajednici s velikim brojem članica.

U četvrtak (18.04.) u našem glavnom gradu, održan je još jedan event za dame, Ladies In. Ovoga puta pripadnice ljepšeg spola okupile su se u Klubu 1, te su uživale u trosatnom programu.
Druženje je, kako tradicija nalaže, počelo koktelom i ostvarivanjem novih poslovnih kontakata nakon čega je uslijedio centralni dio programa. Poslije kratkog obraćanja organizatora projekta i sponzor dobrodošlice Martimex i brand GUERLAIN, na neodoljiv način i uz savršen miris osvojili su srca svih prisutnih dama. Novi parfem Mon Guerlain Bloom slavi zadovoljstvo žene, koja je senzualna, optimistična i razdragana… Glavni sastojak Mon Guerlain Bloom of Rose je bugarska ruža. U srcu Mon Guerlain Bloom of Rose su neroli, vanila i jasmin sambac.

Dame su se opustile i smijale do suza uz urnebesnu komediju sjajnog Saše Pantića, glumca, scenariste, humoriste i reditelja.

Predstava Kad voljim, voljim je prava narodna komedija o neizmjernoj ljubavi prema Šukriji, bračnim dužnostima i obavezama. Popularna je u svim državama bivše Jugoslavije, te na šaljiv i komičan način govori o mentalitetu Albanaca, Srba, Bosanaca, Crnogoraca i Makedonaca, a sve kroz ljubavnu prizmu sa Šukrijom.

Ladiesin.ba

.

. . . . . . . . .

Novo Ladies In druženje zakazano je za 29. 04. u Tuzli, u Bingo City Center-u.

. .

. .

. .

. . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . .

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime