Početna Senzacija INFO Novosti Opet za vikend u pojedinim sarajevskim ulicama zavrću vodu: Evo spiska!

Opet za vikend u pojedinim sarajevskim ulicama zavrću vodu: Evo spiska!

Okončanje radova očekuje se u poslijepodnevnim satima

U subotu, 20.04.2019.godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Idriza Ahmetovića, Grdonj, Patriotske lige i Ciglanska, saošteno je iz KJKP “Vodovod i kanalizacija” d.o.o. Sarajevo.

U nedjelju, 21.04.2019.godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Gajev trg, Hadžijamakova i Kamenica.

U ponedjeljak, 22.04.2019.godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Alipašina, Dragana Kulidžana, Bosanskih kraljeva, Mali Kačanik, Olovska, Vrbovska, Sprečanska, Vlakovo, Halilovići, Nad Lipe čikma, Kakrinjski put, Džemala Bijedića, Esada Midžića, Zmaja od Bosne, Šibenska, Bačići, Višnjik, Nahorevska i Bijelave.

Dana 22.04.2019. (ponedeljak) od 09:00h u sklopu projekta NRW planirani radovi i ugradnja mjerača protoka na gl. odlaznoj vodovodnoj cijevi sa Rezeroara „Skenderija“ za Hambinu Carinu i Hambina Carina za Rezervoar „Pogledine“. U sklopu navedenih radova doći će do prekida u vodosnabdijevanju slijedećih ulica: Komatin, Lipe, Nad Lipe, Boguševac, Bostarići, Mjedenica, Toka, Džeka, Kurtin sokak, Paje, Mahmutovac, Kamenica, Močila, Trčivode, Hošin brijeg, Nalina, Iza Hrida, područije Bistrika, Hrvatin, Bakarevića, Franjevačka, Avdage Šahinagića, Dugi sokak, Isevića sokak, Alifakovac, Maguda, Čeljigovići i Garaplina.

Okončanje radova očekuje se u poslijepodnevnim satima, saopšteno je iz KJKP “Vodovod i kanalizacija” d.o.o. Sarajevo.

(DEPO PORTAL/md)

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime