Početna Showbiz OTKRILA RAZLOG, SVI SU ZANIJEMILI: Evo zašto Ildu Šaulić NIKADA nećete vidjeti...

OTKRILA RAZLOG, SVI SU ZANIJEMILI: Evo zašto Ildu Šaulić NIKADA nećete vidjeti OSKUDNO ODJEVENU!

DIJELI

– Haljinom do poda i bez dekoltea može da se napravi muzička karijera. U mom slučaju je to ispalo dobro- kaže pjevačica.

.

Ova šarmantna pjevačica već deset godina je prisutna u estradnom svijetu, a kako kaže, nikada nije igrala na kartu sek*epila. Njen vodič je bio dobar glas, trudeći se da prije svega, kako ističe, ispoštuje svoja moralna načela, ali i da sa ponosom opravda prezime Šaulić.

– Ponosna sam na sebe i na način na koji sam postavila svoju karijeru od samog početka, a to je da nisam podlegla uticajima, da nisam željela navrat-nanos nešto da radim, a da se to kosi sa mojim načelima i načinom života – kaže za “Blic” Ilda Šaulić.

Ona dodaje da nikada nije željela da se razgoliti da bi pridobila što veću popularnost.

– Toliko ima ovih golih, ajde da je neko i pokriven – kaže kroz smijeh Ilda.

Vrlo skromna, išla je stepenik po stepenik, a njena životna kruna je to što je postala mama djevojčice Eme, koja je centar njenog svijeta.

– Bilo bi lijepo kada bih dobila još jedno dijete. Ja sam mnogo srećna što imam brata i sestru i znam koliko to znači u životu. Ali ako bog da – biće. I Ema je božji dar, a ako bude prilike za još djece, vrlo rado – rekla je iskreno Ilda.

blic.rs

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime