Početna Showbiz Ovo su razlozi zbog kojih pobjednicu Zadruge zovu najvećom prevarom Srbije

Ovo su razlozi zbog kojih pobjednicu Zadruge zovu najvećom prevarom Srbije

DIJELI

Lepi Mića ovih dana je javno razotkrio ljubavni život Kristine Kije Kockar otkako je ušla u Zadrugu kao zakonita supruga pjevača Slobe Radanovića. Inače, Mića je Kiju grčevito branio u Zadruzi 1, a ua aktuelnoj čak nekoliko puta priča o njenom se** sa Filipom Đukićem koji je negirala tokom prve Zadruge, ali i kasnije.

Mića, koji je, inače, Kristinin prijatelj progovorio je o ponašanju pobjednice prve Zadruge i prisjetio se kako je ušla u rijaliti kao djevojka Andrije iz Budve kojeg je svako malo pozdravljala i tvrdila kako je jedino on zanima.

Njen tadašnji suprug je, potom, u Zadruzi otkrio kako je vidio sa Andrijom u gradu, dok su bili u braku. Naime, Sloba je ispričao da su bili u Budvi, i da je on zvao da izađu vani poslije njegovog nastupa, Kija nije htjela jer je “boljela glava”, a onda je njen muž te noći vidio u društvu Andrije, sa kojim je ranije bila u vezi. Taj isti Andrija prozivao da mu vrati dug nakon što je izašla iz Zadruge, na šta se oglušila.

.

A u Zadruzi je, sjetimo se, z*vršila u k*evetu i u WC-u sa Filipom, tu nekoliko metara od svog tad zakonitog supruga Slobe Radanovića i Andrija je brže bolje otišao u zaborav.

. . .

Kako nije ostala u vezi sa Đukićem, ustala je i priznala kako ipak voli supruga Slobu i počela se sa njim zbližavati, a po izlasku iz rijalitija razvela se od njega i kako čitamo već ima novog dečka.

Svi oni u godinu dana?! Malo li je za sveticu koja je pričala da je zamišljala da će njen brak sa Slobom trajati zauvijek..Ovo su neki razlozi zbog kojih pobjednicu Zadruge zovu najvećom prevarom Srbije.

. . . .

 

DIJELI

8 KOMENTARI

  1. Napokon istina, optužila jedno dijete za uništenje braka, koji je sama uništila…. Vinula se u nebesa preko tudjih ledja, sve se vraća sve se placa, polako dolazi sve na svoje mjesto…

    • Dijete? 😄
      Njenih godina žene imaju završen fakultet, posao i već su na porodiljskom dijete ljuljaju. A ovo vaše dijete ljulja stolicu već u drugom joj rijalitiju. DIJETE?! Pu, je*o te!

      • SA 22 završen fakultet, posao i na porodiljskom, hahahaha, sa koje planete ste vi pali??? Za Kristinu je ne dete, nego mala beba .

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime