Početna Showbiz JK DALA PUN GAS, ALI OČI SU JE ODALE! Pjevačica sija od...

JK DALA PUN GAS, ALI OČI SU JE ODALE! Pjevačica sija od glave do pete, bezobrazno dubok dekolte stavila je u prvi plan, a svi su gledali SAMO U JEDNO! (FOTO)

DIJELI

Jelena Karleuša, iako se vratila poslovnim obavezama i dala pun gas napred, još uvek tuguje za majkom Divnom, za koju je bila veoma vezana. Nedavno prošlo je 40 dana od tužnog događaja koji j uje u potpunosti slomio, a Jelena je plakala kao kiša i nije se odvajala od svojih najbližih. Jedni drugima sada su najveća podrška i uteha.

Na društvenim mrežama redovno majci posvećuje objave, kao što je to učinila i sada.

Na onima na kojima se nalazi ona, pak, iako izgleda kao prava bomba, u očima vidi joj se velika tuga. Fanovi joj iz tog razloga svakodnevno upućuju reči podrške.

“Beskrajno lepa, nestvarna, sa tugom u očima”, kaže jedan od njih: “ali ipak tako savršenim licem anđela”, “znam da te to još boli ali mi je ipak drago što si se vratila jer si nam svima nedostajala”, nastavljaju njeni brojni fanovi.

Inače, pevačica je u jednoj objavi pokazala i šta sluša. Preko svog lica ispisala je reči pesme “Mirror of Souls”, koje su joj se očito dopale, ne otkrivajući dalje detalje.

Kurir.rs/Foto: Sonja Spasić

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime