Početna Showbiz UDALA SE PRIJE 18 GODINA, a fotografije sa svadbenog veselja do sada...

UDALA SE PRIJE 18 GODINA, a fotografije sa svadbenog veselja do sada NIKADA NISTE VIDJELI: Dragana Mirković preko vjenčanice nosila NEŠTO što je danas njen ZAŠTITNI ZNAK (FOTO)

DIJELI

Nakon 18 godina braka, pevačica je odlučila da pokaže kako je izgledala njena venčanica. Ipak, ovakav stajling niko nije ne naslutio

Dragana Mirković i Toni Bijelić venčali su se pre 18 godina, ali fotografije sa njihovog venčanja bile su rezervisane samo za porodicu i prijatelje.

Naime, sve do sada, nijedna fotografija Dragane Mirković u venčanici nije dospela u medije, iako su se mnogi pitali kako je ona izgledala na dan svog venčanja

Dragani i Toniju mnogi zavide na skladnom braku, a pevačica je u nekoliko navrata otkrila u čemu je tajna, kako i čime je njen suprug osvojio:

– Kakvi su ljudi, to mi je uvek bilo najbitnije i to se vidi veoma brzo. Nekako meni izgled ni kada sam bila mlada nije bio bitan. U momentu mi je bilo “vau”, a posle 5 minuta shvatiš da te lepote nema. Neverovatno je koliko duša isijava. Takvi su me uvek privlačili. Nekako ta energija me privlači, to bih pre nazvala srećom nego pameću. Kada smo bili mladi niko nije bio iskusan ni pametan, ali nekako sam bila srećna – rekla je pevačica jednom prilikom u emisiji Magazin IN.

Iako do sada nikada u javnosti nije iznosila detalje o svom svadbenom veselju, Mirkovićeva je rešila da pokaže fotografije koje su nastale tog dana i otkrije kako je izgledalo njeno i Tonijevo venčanje.

Pevačica je preko svoje venčanice nosila sako čiji su rukavi providni, što je svakako iznenađenje, jer se mlade obično odlučuju za bunde ili bolera, a na neki način, ovakav odabir naslutio je i Draganin zaštitni znak, a to su upravo sakoi – kako oni kraći, tako i duži koji podsećaju na mantile.

Kako vam se dopada njen modni iskorak?

( GLOSSY.RS )

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime