Početna Showbiz PROŠLO JE PUNIH 9 GODINA OD TRAGIČNE SMR*I KSENIJE PAJČIN: Majka i...

PROŠLO JE PUNIH 9 GODINA OD TRAGIČNE SMR*I KSENIJE PAJČIN: Majka i dalje ne progovara o ćerkinom ubist*u, a Karamela priznao kako mu se život promijenio otkad je nema

DIJELI

Pre devet godina u večernjim satima, Kseniju Pajčin ub*o je njen tadašnji dečko Filip Kapisoda, pa kasnije izvršio samoubistvo.

Za nekoga je to dug period, ali za njenu porodicu i prijatelje tragedija kao da se juče dogodila.

Prošle su godine od ubist*a, ali bol je još jaka. Tuga ne prestaje, praznina koja je napravljena s njenom nasilnom smrću se ne popunjava. Ksenijini najbliži spremaju se da izađu na Novo groblje, gde je ona sahranjena.

Pevačicina majka Ljubica Kostić i dalje ne želi da komunicira s medijima, ali je i danas u kontaktu s prijateljima pokojne ćerke.

Jedan od onih koji Kseniju ne zaboravlja je njen kum, stilista Bane Dević, koji kaže da njemu godine koje prolaze bez Pajčinove ništa ne znače, ne broji ih, samo oseća prazninu.

“Kako godine prolaze, ta praznina se ne popunjava. Nedostaje mi. To mi je bio najbolji prijatelj kog sam ikad imao. Tragedija je odnela i deo mene, jer sam se promenio. Ne izlazim više u grad, sve je nekako drugačije”, kaže Bane.

I pevačicin prijatelj, imitator Goran Stojićević Karamela, ne zaboravlja svoju tragično preminulu drugaricu. On priznaje da svake godine u ovo vreme oseća neverovatnu nervozu i dodaje da ni on nema isti društveni život koji je vodio ranije, dok je Ksenija bila živa.

“Ne može to da se opiše, to je strašna praznina i velika tuga. S njenom majkom često se prisećam raznih putovanja. Mnogo mi nedostaje, ništa više nije isto otkad ju je Filip ubio. Moj život je drugačiji, zapravo, tad sam prestao i da izlazim”, otkriva Karamela uz uzdahe.

Kurir.rs/N. Mijušković/Foto: Printscreen Youtube

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime