Početna Showbiz NAKON SKANDALA S KARLEUŠOM VRANJEŠ STARTOVAO HRVATSKU PJEVAČICU: ‘SEVE, BRUTALNA SI RIBETINA!

NAKON SKANDALA S KARLEUŠOM VRANJEŠ STARTOVAO HRVATSKU PJEVAČICU: ‘SEVE, BRUTALNA SI RIBETINA!

DIJELI

Ognjen Vranješ, nakon afere s Jelenom Karleušom, muvao je i njenu hrvatsku kolegicu Severinu Kojić, ekskluzivno saznaje Informer! Fudbaler je odlijepio kad je vidio eksplicitne fotografije Kebine snajke, pa joj je slao poruke na Instagramu.

– Ognjen je očigledno slab na pjevačice. Pored Jelene Karleuše, bio je blizak i sa Katarinom Grujić, a pokušavao je da smuva i Daru Bubamaru i Severinu Kojić – priča naš izvor i dodaje:

– Seve je Ognjenu zapala za oko kad su u javnost procurile njene goliša*e slike, najpre u augustu prošle godine, a zatim i početkom oktobra. Čim su objavljene njene fotke sa gol*m grudima, koje je snimila selfi-štapom, fudbaler joj je poslao dvije poruke: “Je l’ ovo moguće? Prezgodna si! Goriš”, a zatim i “Brutalna si ribetina”.

Ima herca

Pjevačica, koja je u braku s Igorom Kojićem, odbila je poznatog švalera.

– Koliko znam, Seve mu nije uzvratila na udvaranje. Čudila se što ima herca da je startuje preko društvenih mreža jer zna da je udata. Mogla je da objavi njegove poruke i javno ga izblamira, ali nije željela da se petlja u to – objašnjava naš sagovornik i dodaje da se Vranješ već godinama loži na hrvatsku pjevačicu.

Snimak sa jahte

– Ognjenu je Seve slaba tačka još od njenog filma sa jahte, koji je objavljen kad je on imao samo 15 godina. Otad često ponavlja drugarima da je ona „bomba“, koju će kad-tad osvojiti – priča naš izvor, a na pitanje da li je fudbaler pokušao da Karleušu napravi ljubomornom sa Severinom, odgovara:

– Ima i toga. Kad ga je Jelena šutnula i odlučila da ostane sa mužem Duškom Tošićem, počeo je da muva sve živo. Možda je namjerno pokušao da zavede Seve, jer zna da se Jelena i ona takmiče u popularnosti.

(Hayat/Foto: Arhiv)

DIJELI

3 KOMENTARI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime