Početna Showbiz SKANDALOZNO!!! Šako Polumenta govori djevojci ŠTA ĆE SVE DA JOJ RADI! EKSPLICITAN...

SKANDALOZNO!!! Šako Polumenta govori djevojci ŠTA ĆE SVE DA JOJ RADI! EKSPLICITAN SADRŽAJ 18+

DIJELI

Šako Polumenta ponovo je akter por*o klipa. Pevač se pre dve godine našao u središtu skandala kada je tada maloletna Mina Vrbaški, inače učesnica rijalitija, objavila njegove sada već čuvene snimke na kojima govori: “Nedostaješ, dođi da me ljubiš”, po svemu sudeći nije naučio lekciju iz situacije koja mu se već dogodila, već je nastavio po starom, a ovaj put je, iako su mnogi mislili da to nije moguće, prevazišao samog sebe.

Naime, pojavio se Šakov novi, ovaj put eksplicitni audio snimak glasovnih poruka oženjenog pevača, koji je zavodio javnosti nepoznatu devojku i bez dlake na jeziku i pričao joj šta bi joj sve radio tokom seksa, javlja Pink.rs.

Upozoravamo vas da je snimak eksplicitnog karaktera.

Sve je počelo kada mu je devojka tokom njihove vruće prepiske tražila sek*i snimke na kojima je kao od majke rođen. Polumenta nije mogao da joj ispuni želju, budući da je strahovao da mu se može ponoviti seks-afera koja ga je pre dve godine umalo koštala braka, što je znatno mlađoj devojci sa kojom je razmenjivao glasovne poruke pokušao i da objasni.

“Srce moje, ja bih to rado uradio, ali ja sam javna ličnost, javno lice… Mene šibaju non stop po novinama i tako dalje”, objasnio je Polumenta, a onda eksplicitno objasnio šta bi joj sve radio tokom seksa.

“Daću ti ja moj k*rac. P*ši mi ga i liži mi ga, da te udaram po licu, da ti svrš*vam po licu, da te j*bem u p*čku, g*uzicu, svuda da te izj*bem… Ali, ne mogu da šaljem”, ponovio je Šako, koji je objasnio uzbuđenoj devojci sa kojom se dopisivao da mogu da odu na video-čet, gde će joj pokazati čime raspolaže.

“Možemo na video da se gledamo i da ti dam k*rčinu moju”, kaže Šako u audio snimku do kog je došao Pink.rs.

Polumenta je ostao nedostupan za komentar, i nije odgovarao na pozive povodom ovog snimka, preneli su beogradski mediji.

svet.rs

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime