Početna Senzacija INFO Novosti Ovdje se krio: Ovo je sklonište gdje se krio Edin Gačić prije...

Ovdje se krio: Ovo je sklonište gdje se krio Edin Gačić prije nego što je ubijen

DIJELI

Tokom svog bijega od policije višestruki ubica Edin Gačić se najvjerovatnije skrivao u napuštenim objektima, ali je u obližnjoj šumi nadomak Košćana, mjesta gdje je ubijen, napravio i improvizirano sklonište od granja.
S obzirom na to da se Edin Gačić čitavih osam dana uspješno skrivao i da je bio konstantno nekoliko koraka ispred policije, on se pokazao kao izuzetno vješt kada je riječ o sposobnosti preživljavanja u ekstremnim uvjetima.

Osim što se tokom svog bijega najvjerovatnije skrivao u napuštenim vikendicama i jednoj štali, Edin Gačić je također u šumi nadomak Hadžića napravio i privremeno sklonište od granja koje mu je, zbog samog krajolika, poslužilo i kao svojevrstan oblik kamuflaže tokom noći.

Podsjećamo da su ovog serijskog ubicu danas u poslijepodnevnim satima likvidirali pripadnici Sektora za specijalnu podršku MUP-a KS u Košćanu u blizini Hadžića nakon nekoliko bezuspješnih poziva da se ovaj četverostruki ubica preda policiji.
Ovo je sklonište u kojem se krio ubica.
klix.ba
DIJELI

7 KOMENTARI

  1. I’m sorry for off-topic, I’m considering about building an enlightening internet site for college students. Will possibly commence with publishing interesting information just like”Because metal was scarce, the Oscars given out during World War II were made of wood.”Please let me know if you know where I can find some related information such as here

    essays

  2. Wow that was unusual. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear.
    Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyhow,
    just wanted to say great blog!

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime