Početna Showbiz Bio je finalista ZMBT šou-a, ali i pobjednik jednog bh. takmičenja! Da...

Bio je finalista ZMBT šou-a, ali i pobjednik jednog bh. takmičenja! Da li je Bosanac koji je ujedinio Karleušu i Viki ovogodišnji pobjednik ‘Zvezda Granda’?

DIJELI

Ono što nikome do sad nije pošlo za rukom godinama unazad, uspjelo je Samiru Alebiću iz Konjica koji je u posljednjoj emisiji “Zvezde Granda” bio najhvaljeniji takmičar i to od onih članova žirija od kojih je najteže dobiti kompliment – od Marije Šerifović i Jelene Karleuše.

Naime, Samir je sinoć na Grandovoj sceni, zapjevao kao četvrti kandidat. Vrlo sigurno je vladao studijom u kojem se nalazio kao da je rođen da bude na njoj. Trema se nije primjetila, niti osjetila, iako ga je Jelena Karleuša koja važi za najstrožijeg člana žirija stalno komentarisala dok je on pjevao numere koje je izabrao sa Viki koja mu je mentorica.
Dok se uz muziku kretao po sceni, Alebić nije znao da je JK komentarisala da joj se sviđa njegov nastup te da ima, kako je rekla, pokret, emociju, ma sve.
Samir je pokupio sve glasove stručnog žirija, a Marija Šerifović je Viki rekla da joj je on najbolji takmičar, a Karleuša je na to dodala “i najkompletniji, ne samo kod tebe nego uopšte u takmičenju”.
Dragan Stojković Bosanac koji je iz Konjica, kad je čuo svog zemljaka kako pjeva, zažalio je što nije prihvatio Alebića da mu bude mentor.
Publika u BiH, za razliku od članova žirija, nije iznenađena brilijantnim nastupom ovog dvadesettrogodišnjaka. Naime, oni koji su pratili ZMBT šou 2014 i 2015. godine, pamte ovog skromnog dečka po njegovim sjajnim izvedbama uglavnom pop pjesama.
Godinu dana poslije, Samir se takmičio u emisiji “Dio tima” Hayat TV-a, u kojoj je na kraju pobijedio. Ispod pogledajte neke od njegovih nastupa kroz pomenute emisije. Iako se ovaj Konjičanin u Hayatovim emisijama dobro plasirao, vjerovatno njegovo vrijeme tek dolazi…
DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime