Početna Showbiz “BORILA SAM SE S MRŽNJOM!” Dragana Mirković okrenula novi list i otkrila...

“BORILA SAM SE S MRŽNJOM!” Dragana Mirković okrenula novi list i otkrila sve o saradnji sa Karleušom

DIJELI

Dragana Mirković 2018. godinu ispratila je pod velikim stresom. U jednom trenutku pevačica je čak morala i da bude hospitalizovana. Tokom boravka u bolnici lekari su joj napomenuli da nervoze mora da se kloni, kao i svake tenzije.

Iz tog razloga, rešila je da okrene novi list.

– Ta situacija i jeste bila prelomna tačka za mene. Kada sam završila u bolnici, shvatila sam da ću morati da nađem način da se izborim sa nečijom mržnjom, ili ću dopustiti da me to košta zdravlja i ugrozi mi život. Vreme je praštanja! Ja sam oprostila svima koji su me povredili u životu, ali sam i odlučila da im više neću dozvoliti da do mene dopru. Svoje emocije čuvam za ljude koji su ih vredni – istakla je Dragana.

– U svaku godinu uđem sa pregršt lepih želja za sebe i ljude koje volim, i planom da se više odmaram i manje nerviram, da posvećujem vreme kvalitetnim ljudima a ignorišem zlo, kao i da ne skidam osmeh sa lica. I uvek se desi nešto što mi pokvari te planove. Mislim da je vreme da se postaram da mi taj plan uspe – kaže ona.

Poznato je da je pevačica Jelena Karleuša izuzetno poštuje, govori da je najveća zvezda i prava dama. Dragana je koleginici i te kako zahvalna na ovakvim komplimentima.

– Uvek znači kada čujete lepe reči i kada dobijete podršku, naročito ako to dolazi od jedne tako ostvarene i iskrene osobe i nekoga ko je dobar čovek, a Jelena je sve to. Zaboravili ste samo da spomenete da me naziva i bratom (smeh). Jelena Karleuša je kroz život uvek išla hrabro, srcem. Znam da joj nije bilo lako mnogo puta, ali presrećna sam kada vidim šta je sve postigla – ima divnu decu, uspešnog muža koji je voli, karijeru o kojoj se priča u svetskim medijima. Od mene je uvek imala podršku i poštovanje i drago mi je što smo taj odnos zadržale do danas. Moja želja za nju jeste da samo nastavi dalje i da bude još srećnija i uspešnija.

Da li bi ikada snimila duet sa njom, ili to nije tvoj fah?

– Naravno da bih, sa velikim zadovoljstvom, samo ako se pojavi prava pesma.

srbijadanas.com

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime