Početna Sport Ibrahimović u svlačionici u Los Angelesu odvrnuo Halidovu ‘Beograđanku’, evo šta Bešlić...

Ibrahimović u svlačionici u Los Angelesu odvrnuo Halidovu ‘Beograđanku’, evo šta Bešlić na to kaže! (Video)

DIJELI

Legendarni fudbaler često voli i da priča na ovom jeziku na kojima govore narodi na prostoru bivše Jugoslavije, ali uživa i u muzici koja dolazi od tamo odakle su mu roditelji

Video u kome Ibrahimović pada u sevdah uz “Beograđanku” Halida Bešlića izazvao je pravi bum na Balkanu, a Zlatanov izbor muzike prokomentarisao je i srpski reprezentativac Nemanja Matić.

Na početku priprema Los Angeles Galaxyja za novu sezonu, sjajni fudbaler, sada već penzionisani reprezentativac Švedske, Zlatan Ibrahimović riješio je da sebi uljepša trenutke u svlačionici pa je za muzičku podlogu odabrao pjesmu Halida Bešlića, “Beograđanka”

View this post on Instagram

Back to business @lagalaxy

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Video je za kratko vrijeme izazvao pravi bum na Balkanu.

Sve to je stiglo i do slavnog pjevača Halida Bešlića koji se putem društvenih mreža zahvalio Zlatanu što je izabrao njegov veliki hit.A na ovu numeru nije ostao imun ni reprezentativac Srbije Nemanja Matić koji je ispod Zlatanove objave ostavio šaljiv kometar.

Da podsjetimo, Nemanja i Zlatan su bili saigrači u Manchester Unitedu i takoreći najbolji prijatelji.

Legendarni fudbaler često voli i da priča na ovom jeziku na kojima govore narodi na prostoru bivše Jugoslavije, ali uživa i u muzici koja dolazi od tamo odakle su mu roditelji.

A tome je odlučio i da nauči svoje saigrače u Los Angeles Galaxyju pa je odvrnuo do daske hit Halida Bešlića “Beograđanka” i pao u sevdah.
(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime