Početna Showbiz Pozvala me i odmah sam sjeo u auto! Darko Lazić otkrio istinu...

Pozvala me i odmah sam sjeo u auto! Darko Lazić otkrio istinu o pozivu 15 minuta prije jezive nesreće! Nije mogao da zaspi, odjurio u Brestač!

DIJELI

Riješena misterija… Lazić je riiješio da se poslije naporne noći vrati u Brestač jer mu je vjerenica tog jutra kada je sletio sa puta saopštila da će imati bebu. Tog jutra kada je Darko Lazić doživio tešku saobraćajnu nesreću, od koje se i dalje oporavlja, pjevač je saznao da će po drugi put postati otac, ekskluzivno saznaje Kurir! Zvezdu „Granda“ je u cik zore, nakon veselja na kojem je bio sa prijateljima u Šapcu, pozvala vjerenica Marina Gagić da mu saopšti radosne vijesti. Od sreće pjevač nije mogao da zaspi, već je krenuo kući za Brestač.


Jak razlog

– Danima se nagađalo zbog čega je Darko nakon veselja pošao za rodno mjesto, kada je mogao da ostane u svom apartmanu i da se lijepo naspava. Međutim, imao je jak razlog. On je tada do zore pjevao, a kada je došao u sobu, Marina ga je pozvala da mu saopšti lijepe vijesti. Ona je tog jutra uradila test koji je pokazao da je u blagoslovenom stanju. Darko je toliko bio srećan i radostan da je odmah poželio da je izljubi i da bude sa njom. Nije mu bilo važno ni to što je umoran i što je pjevao cijelu noć, već je sjeo u auto, odvrnuo muziku i krenuo ka svom rodnom mjestu, ne sluteći da će ga ta odluka umalo koštati života – priča Darkov prijatelj i dodaje da pjevačeva vjerenica nije znala da će on zbog vijesti koju mu je saopštila krenuti za Brestač:

– Željela je da mu kaže sretne vijesti, ali se nadala da će da ostane da spava u Šapcu jer je znala da je bio umoran. Mnogo se potresla kada je dva sata nakon što su se čuli saznala šta se desilo.

Prijatelj Emir posetio Darka u banji

LAZIĆ SE VESELI U BOLNIČKOM KREVETU!

Darko Lazić oporavlja se posle teške saobraćajne nesreće u banji Selters kod Mladenovca, a jedan od retkih kolega koji su ga posetili ovih dana bio je njegov kolega Emir Habibović. Pevač koga smatraju naslednikom Šabana Šaulića, mlađem kolegi dao je da presluša pesmu koju je za njega komponovao upravo kralj folka, što je Lazića oduševilo, o čemu svedoči i snimak koji je Habibović postavio na Instagram.

– U posjeti dragom Darku. Znamo se dugo, još od početka njegove karijere. Mnogo puta smo pjevali zajedno i često me je najavljivao kao jednog od najboljih pjevača, a ja smatram da je upravo on najbolji, i biće još bolji kada ozdravi i vrati se na scenu. Dare, tek ćemo mi pjevati zajedno! – napisao je Emir, čiju objavu je među prvima lajkovala Andreana Čekić, koja je kumu Darku donijela novogodišnju jelku u apartman.

Pozvali smo pjevača, koji je potvrdio naša saznanja.

– Tog dana ne želim da se sjećam. Tačno je da sam primio lijepe vijesti, i to je sve što želim da kažem na tu temu. Srećan sam što ću ponovo da postanem otac, posebno jer će moja ćerka Lorena da dobije brata ili sestru. Bog nas je blagoslovio u cijeloj situaciji – kaže Darko.

On je dodao i da je zahvalan menadžeru Mersedu Hadžiću, poznatijem kao Mirso Švajcarac, i da jedva čeka da se vrati na muzičku scenu.

– To mi je velika želja. Bez muzike moj život nema smisla. U najtežim trenucima su uz mene bili moja Marina, roditelji i Mirso. Njemu sam doživotno zahvalan na svemu. Jedva čekam da se oporavim i da nastavimo da radimo punom parom. Vidim da će u njegovoj organizaciji biti najbolji doček Nove godine u Areni i baš mi je drago zbog toga – rekao je Lazić.
Teške povrede

Podsjetimo, Lazić je u saobraćajnoj nesreći krajem oktobra zadobio teške povrede nakon što je njegov auto skrenuo sa kolovoza u livadu i prevrnuo se nekoliko puta. Ubrzo su na lice mjesta stigle policija i Hitna pomoć, koja je Lazića prevezla u KBC Zemun. On je u udesu zadobio nagnječenje mozga, polomljenu jagodicu, povrede grudi i pluća, povredu butne kosti, dok mu je noga izletjela iz kuka. Njegovo stanje je sada stabilno i on se posljednje dve nedjelje nalazi na rehabilitaciji.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime