Početna Showbiz Arkanov prijatelj: Cecu Arkan nije bendao ni dva posto, a prve riječi...

Arkanov prijatelj: Cecu Arkan nije bendao ni dva posto, a prve riječi kad je nju vidio bile su ‘Šta si mi doveo ovu muslimansku ku*vu’?

DIJELI

Na youtube kanalu objavljen je intervju sa Mihajlom Ulemekom, pukovnikom Srpske dobrovoljačke garde koji mediji u Srbiji bojkotuju jer su pod nadzorom Cece Ražnatović. Mihajlo je bio blizak prijatelj Željka Ražnatovića Arkana i u ovom intervju je ispričao sve o upoznavanju Arkana i Cece koji je izbavio iz zarobljeništva, kako je ignorisao.

Otkrio je sve o njihovom zabavljanju i svadbi. Napočetku ovog razgovora postavljeno mu je pitanje ‘Da li se slaže sa Vojinom Ražnatovićem (Arkanovim sinom iz prvog braka op.a) da ih je Ceca zakinula? „Oni nisu zakinuti, oni su opljačkani. Mnogo je nježno to rečeno zakinuti. Oni su opljačkani. Njih je Ceca opljačkala, sine. Ceca je uzela sve i što joj pripada i što joj ne treba. Lijepo je slušati muziku, niko ne kaže da ona pjeva loše, lijepo ona pjeva, ali Ceca je jednog momenta bila pokojna Ceca kad je sa 20 godina bila tamo u Švajcarskoj, Švedskoj, gdje je već bila, kad su je drogirali muslimani i kad joj nisu dali da pređe. Željko je od nje napravio gospođu“, govori na početku razgovora Mihajlo.

„Oliver Mandić i Željko Ražnatović su veliki prijatelji. Željko je volio Olivera. On je simpatični momak, kao pjevač nije nešto naročito, snimio nekoliko pjesama, ali je kao čovjek mnogo dobar. Jednog dana dolazi on Željku i kaže mu imam jedan problem. Kaže mu Arkan ‘kakav ti problem imaš’. On njemu kaže: ‘Jedna naša pjevačica nalazi se tamo u Švajcarskoj otišla da pjeva po ugovoru, oni su joj uzeli pasoš, uglavnom ošišana je do glave, majka i otac kukaju, da li bi ti nju nekako mogao da izbaviš iz robstva. Pa kaže mu ‘za mene ne postoji nešto što ne može’. I stvarno je Željko bio takav čovjek. Ti nisi njemu mogao da kažeš da nešto ne može. On je angažovao neke svoje prijatelje, nju su prebacili u Beč. Iz Beča su joj napisali neki pasoš u jednom pravcu i došla je u Beograd”, opisuje početak Arkanove i Cecine priče i nastavlja:

“Da bi poslije izvjesnog vremena, bila je neka svadba, dovodi Oliver nju da ona pjeva, na svadbu našeg druga. Ja sam bio pored pokojnog Željka, prve rijeći Željka Ražnatovića: ‘Šta si mi doveo tu ku*vu muslimansku. Dabogda ovo meni bile zadnje riječi u tvojoj emisiji, znači Željko je dočekao Svetlanu Veličković riječima tj. Ollvera, kaže mu ‘ja jesam nju oslobodio, ali mene ona ne zanima. Došla je sa dugačkom kosom, kasnije čujem to perika. Šta je njemu Oliver ispričao ja ne znam, ali to je vrijeme kad je Željko napavio stranku Srpskog jedinstva. I sad promocije po gradovima, a pošto smo mi na ratištima u Bosni, ići će se u Bijeljinu, Banja Luku itd.
Otišli smo u hotel u Banja Luci, kad neko kuca, ulazi Ceca. Ona je par puta dolazila i snimila je ona ko šta kako, nije ona glupa, u to vrijeme djevojka. Kaže ona ‘ej debeli, imam jednu molbu. Vidim da si sa Željkom na ‘je*i si mater. Hajde reci Željku koju lijepu za mene, vidim da me ne je*e ni dva posto. Kažem joj: ‘Ceco lutko, ajd’ ti meni reci šta da ja lijepo kažem. Cigaru za cigarom, on to ne voli. Pivo za pivom, on čovjek u životu alkohola nije popio. Nisam ja s tobom spavao da znam da si dobra u krevetu. Kako da te hvalim?’ Okrenu se ona i ode.
Ostatak intervjua, pogledajte ispod…

.

.

.

.

.

.

.

Senzacija.ba

DIJELI

8 KOMENTARI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime