Početna Showbiz Tamara Mandžić i Eldin Adilović danas su postali sretni roditelji djevojčice kojoj...

Tamara Mandžić i Eldin Adilović danas su postali sretni roditelji djevojčice kojoj su ime već izabrali, evo kako će se zvati…

DIJELI

Lijepa Tamara Mandžić jutros je na svijet donijela djevojčicu kojoj je, u dogovoru sa svojim partnerom, fudbalerom Eldinom Adilovićem odlučila dati ime Aja. Već sad se vidi da je lijepa mamina i tatina princeza njihov centar svijeta i da se sva pažnja vrti oko nje. Eldin se danas pohvatio na svom Instgram profilu napisavši datum poroda svoje uskoro i pred matičarom supruge Tamare, kao i njena sestra Katarina koje danas napisala poruku dobrodošlice ‘tom malom biću’: „Dobrodošlo na svijet biće malo, život sa ovakvim roditeljima prava je bajka, zato mirno rasti i uživaj u svim trenucima što ti ih život pruža, a tetka te već voli beskrajno“.
Čestitke ovom lijepom paru za prinovu u porodici stižu sa svih strana što Tamara i objavljuje na svom Instagram profilu. Ovom manekensko-fudbalskom paru, Aja je prvo dijete i ne iznenađuje što je u njihove živote unijela toliko svjetlosti i ljubavi. Tamara i Eldin su oko sedam godina u ljubavnoj vezi, a od toga oko tri godine žive zajedno. Vjenčanje su planirali prije dolaska Aje na nekom dalekom egzotičnom mjestu, ali su ipak to slavlje odgodili kad im djevojčica malo poraste.

 

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime