Početna Showbiz Ljepotica i fudbaler postali roditelji po prvi put! Dobrodošlo na svijet biće...

Ljepotica i fudbaler postali roditelji po prvi put! Dobrodošlo na svijet biće malo…

DIJELI

Prelijepa Sarajka Tamara Mandžić, nekadašnja manekenka i odbojkašica i Eldin Adilović, bivši fudbaler FK Željezničar i turskog Samsunspora, postali roditelji po prvi put. Ovaj skladni ljubavni par u vezi je oko osam godina, a od 2015. žive zajedno. Iako planirali svadbu daleko od očiju javnosti na nekom egzotičnom mjestu, beba ih je preduhitrila pa su odlučili sačekati da dođe na svijet. Vjenčanje je tako ostalo u drugom planu. Informaciju da se Tamara porodila, na Instagramu je objavila njena sestra Katarina Mandžić koja je napisala preko Tamarine i Eldinove fotografije:
„Dobrodošlo na svijet biće malo, život sa ovakvim roditeljima prava je bajka, zato mirno rasti i uživaj u svim trenucima što ti ih život pruža, a tetka te već voli beskrajno“.

Podsjetimo, poslije života u Turskoj, gdje su Tamara i Eldin živjeli nekoliko godina jer je igrao za tamošnji Samsunspor, Eldin pregovara sa nekoliko klubova oko nastavka karijere. Tamara je prije nekoliko mjeseci diplomirala na Pravnom fakultetu u Sarajevu, a potom je saznala da je u drugom stanju i odlučila se posvetiti potpuno zdravoj ishrani i trudnoći. Inače, njih dvoje važe za jedan od najskladnijih i najljepših parova u javnom životu BiH. Sretnim roditeljima čestitamo uz želju da bebica bude lijepa na majku, a vrijedna na oca, a može i obrnuto.


DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime