Početna Showbiz CECA TVRDI DA JE SAMO GRUDI UGRADILA: Pogledajte kako je iz godine...

CECA TVRDI DA JE SAMO GRUDI UGRADILA: Pogledajte kako je iz godine u godinu radeći operacije mijenjala svoj izgled! (VIDEO)

DIJELI

Srpska pop-folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović koja uživa popularnost na prostoru Srbije, ali i kritike na prostorima Bosne i Hercegovine i Hrvatske jer je bila supruga vođe srpskih paravojnih jedinica Željka Ražnatovića Arkana prvi javni nastup imala je sa svojih 13. godina gdje ju je zapazio Mirko Kodić, harmonikaš i pjevač koji joj je pomogao da snimi svoju prvu ploču i tako započne samostalnu karijeru. Njen prvi hit bila je pjesma “Cvetak zanovetak”, sa kojom je na Ilidžanskom festivalu ostvarila jednu od nagrada publike i žirija.

Sa svojih samo 18. godina Ceca već ima četiri vlastita albuma, a samo godinu dana kasnije pjevačica izdaje još jedan album pod nazivom “Ja još spavam u tvojoj majici”. U februaru mjesecu 1995. godine udaje se za Željka Ražnatovića Arkana, a nakon što je rodila kćerku Anastasiju 1998. godine postaje i predsjednica fudbalskog kluba “Obilić” čiji je vlasnik bio njen suprug Željko. Nakon gubitka supruga 1995. godine Ceca se povlači sa scene, na koju se vraća tek 2001. godine sa albumom “Decenija” u izdanju “Grand produkcije”. 2009. godine otvorila je muzički studio u Begoradu “Ceca Music Studio” odakle 2011. godine počinje i online prodaja njenih pjesama. Pjevačica je do danas snimila 25 albuma, i iako ističe da je na sebi ugradila samo grudi, pogledajte u videu ispod kako se njen izgled mijenjao od početka karijere pa sve do danas.

https://www.youtube.com/watch?v=Ysq0tP82nFs&fbclid=IwAR0X4LLRyWn7eRKLliir2Ne1EEupXaSzZ7n5SJTpWG8XmULScT4lTm4YFQ8

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime