Početna Moda MAHIR SINANOVIĆ NAKON 14.GODIŠNJICE RADA: Posvećenost poslu donijela je rezultate

MAHIR SINANOVIĆ NAKON 14.GODIŠNJICE RADA: Posvećenost poslu donijela je rezultate

DIJELI

Poznati sarajevski frizer i stilista Mahir Sinanović jučer je vrlo skromno, bez velike pompe, uz svoje klijente i uposlene, proslavio velikih 14. godina uspješnog rada.

U svojoj bogatoj karijeri Sinanović je nizao samo uspjehe, pa su kao rezultat došla mnogobrojnih priznanja i nagrade za njegov rad širom Evrope. Jučer je Mahir na svom Facebook i Instagram profilu napisao: “I tako 14 godina za klijente. Hvala za povjerenje sve ove godine. Frizerski Salon Mahir”. Ove godine nije pravio veliko slavlje, ali za narednu godišnjicu očekujemo da napravi svečani event kojim će ozvaničiti tih 15 godina.

U martu mjesecu prošle godine Mahir je u hotelu “Holiday” otvorio svoj drugi salon na području grada Sarajeva, a za otvaranje novog salona Mahir krivi svoje kolege, prijatelje i vjerne mušterije.

Mahir je u razgovoru za Senzacija.ba objasnio tajnu svog trajanja:

“Proslavili smo 14. godina salona Mahir. Kada se vratim na početak karijere, sada sa ove distance naučio sam  da je klijent prioritet. Posvećenost poslu je donijela rezultate i shvatio sam da samo upornost donosi uspjeh za rezultat kroz rad, edukacije, seminare i revije. I naravno kroz portale i medije”.

Hava Veladžić

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime