Početna Intervju PRVI INTERVJU DARKA LAZIĆA POSLIJE PAKLA: KRIV SAM, a što se tiče...

PRVI INTERVJU DARKA LAZIĆA POSLIJE PAKLA: KRIV SAM, a što se tiče ANE SEVIĆ, čim se oporavim neke stvari će se promjeniti!

DIJELI

Otkad je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nesreću, život Darka Lazića se potpuno promenio, a kakve je pouke folker, koji je nedavno saznao da će drugi put postati otac, izvukao iz ovog nemilog događaja, otkriva u ekskluzivnom razgovoru za Kurir.
Mladi pevač, koji je odnedavno na rehabilitaciji u Selters banji kod Mladenovca, na početku kaže da se njegovo zdravstveno stanje popravlja iz dana u dan.

Kako se osećaš?
– Odlično! Hvala bogu, sve ide nabolje. Hvala lekarima iz zemunske bolnice koji su sve ovo vreme brinuli o mom zdravstvenom stanju i spasli mi život. Bilo je teško, ali sada je moje stanje stabilno i idemo dalje.

Tek si stigao u Selters banju, kakvi su ti utisci?
– Sjajni. Prezadovoljan sam i već sam krenuo na vežbe. Biće to težak ali kvalitetan oporavak. U sigurnim sam rukama i jedva čekam da ponovo stanem na noge. Bio sam mesec dana u ležećem položaju, juče sam prvi put seo i baš sam zadovoljan. Biće to sve u redu.

U ovoj teškoj situaciji, verenica Marina te je obradovala. Kako si primio vest da ćeš postati otac po drugi put?
– Presrećan sam zbog toga. U celoj muci, eto, da mi se nešto i lepo dogodi. Zahvalan sam bogu na drugoj životnoj šansi i tome što ponovo mogu da osetim čari roditeljstva. Od toga nema ništa lepše. Marina je predivna devojka koja je bila uvek uz mene i naravno da jedva čekam da opet postanem tata.

Mnogi jedva čekaju da se vratiš na muzičku scenu…
– Verujte da i ja to čekam. Sada mi je važno da sve ide svojim tokom i da stanem na noge. Naravno da jedva čekam da se družim s publikom. Polako, još nekoliko meseci i sve će biti kao pre. Kad se sve završi, biću kao nov.

Koliko te je nesreća promenila?
– Mnogo. Jedna greška je mogla da me košta života. Svega se sećam, to su slike koje će mi ostati doživotno urezane. Najradije bih da zaboravim sve. Ne bežim od svoje odgovornosti i zahvalan sam bogu na drugoj šansi. Iskreno, ne znam zašto sam hteo da se vratim te noći posle proslave kući, da sam se odmorio, do ovoga ne bi došlo. To mi je bila ozbiljna opomena i, verujte, kad čovek pogleda smrti u oči, na život posle gleda drugačije.

Da li si se čuo s bivšom suprugom Anom Sević?
– To nije ni važno. Neke stvari će se promeniti kad se budem oporavio. Hvala joj što je bila u bolnici i želim joj sve najbolje. Bitno mi je da vidim ćerku Lorenu. Jako mi nedostaje i čim se oporavim, najvažnije mi je da nju zagrlim.

Podrška sa svih strana

NAJVIŠE SU MI POMOGLI PORODICA I MENADŽER MIRSO

Fanovi, prijatelji, svi su bili veoma zabrinuti za tebe…
– Znam. Svima sam beskrajno zahvalan. Posebnu zahvalnost dugujem svojoj porodici, kao i menadžeru Mersedu Hadžiću iz Švajcarske, koji je od prvog trenutka bio uz mene i moje najbliže. On je čovek koji je pokazao da prijateljstvo i profesionalnost mogu da idu jedno uz drugo. Mirso je veliki čovek kojeg izuzetno cenim. S njim je čast sarađivati jer je veliki profesionalac, dobar i pošten. Takođe, hvala mojim fanovima, drugovima i kolegama koji su poslednjih mesec dana na vezi s mojim roditeljima i koji mi šalju pozdrave.

kurir.rs

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime