Početna Showbiz KO JE SIMPATIČNA BOSANKA KOJA JE ŽIRI ‘ZVEZDA GRANDA’ BACILA U TRANS:...

KO JE SIMPATIČNA BOSANKA KOJA JE ŽIRI ‘ZVEZDA GRANDA’ BACILA U TRANS: Bh. javnost je poznaje iz perioda kad nije ni podsjećala na ovu sad! (VIDEO)

DIJELI

Ova mlada takmičarka se već drugi put pojavljuje na sceni ovog srbijanskog muzičkog takmičenja, a bh. javnosti je poznata i preko ZMBT šou-a u kojem se takmičila prije nekoliko godina kad je izgledala potpuno drugačije.

Dženada Mešaljić Dada, dvadesetjednogodišnjakinja iz okoline Srebrenika u subotu je stručni žiri Zvezda Granda nasmijala kao nijedna takmičarka do sad. Iako pjevanjem pjesama od Cece ‘Ja ću prva’ i ‘Za moje dobro’ od Tanje Savić, Dada nije zadovoljila kriterije žirija, ali je nakon toga svojom iskrenošću i duhovitošću nasmijala sve do suza.

Pojavila se prva na sceni i napravila urnebes svojim iskrenim odgovorima. Najprije je rekla ‘Nikad doći do drugog kruga’, a potom je na konstataciju Marije Šerifović da bi je najradije uzela dodala ‘Pa uzmi me’ i žiri bacila u trans. Ispod pogledajte prvih 13 minuta prošlosedmičnih Zvezda Granda gdje je Senada bukvalno prošla na šarm:

Ova mlada takmičarka se već drugi put pojavljuje na sceni ovog srbijanskog muzičkog takmičenja, a bh. javnosti je poznata i preko ZMBT šou-a u kojem se takmičila prije nekoliko godina kad je izgledala potpuno drugačije:

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime