Početna Showbiz FIKRET HODŽIĆ JE PRIJE 10 GODINA BIO POTPUNO DRUGAČIJI: Evo kako je...

FIKRET HODŽIĆ JE PRIJE 10 GODINA BIO POTPUNO DRUGAČIJI: Evo kako je izgledao sa 15 KG manje, bez mišića…

DIJELI

Da se u državi kakva je Bosna i Hercegovina može radom, trudom te svakodnevnim učenjem i zalaganjem napredovati i uspjeti, te da se ne mora vlastita domovina uvijek napuštati zbog „boljeg sutra“ dokazuje nam poznati voditelj sarajevske Hayat TV Fikret Hodžić.
Fikret se prije deset godina prijavio se na konkurs za novinara gdje je bilo mnogo prijavljenih kandidata i nije se nadao da će upravo njega ekipa Hayat TV, za koju i danas odlično radi, prepoznati i pozvati na razgovor.
Nakon nekoliko testova i razgovora upravo on je dobio priliku ući u sam proces produkcije programa, te praktično naučiti sve ono što je do tada za njega bila samo teorija, no da je novinarski posao nešto čime se Hodžić oduvijek htio baviti dokazuje i njegovo ležerno ponašanje u toku revijalnih emisija na kojima njemu nije strano čak ni pjevanje.
Jučer se Fikret na svom Instagram profilu prisjetio kako je izgledao na početku svoje karijere, kad je imao oko 15 KG manje. Ispod pogledajte tu fotografiju na kojoj Hodžić izgleda neprepoznatljivo u odnosu na njegov izgled posljednjih godina.

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime