Početna Zanimljivosti AMBIJENT PRILAGOĐEN HALLOWEEN-u: U Mahali na Ciglanama sadržajna Noć vještica! (VIDEO)

AMBIJENT PRILAGOĐEN HALLOWEEN-u: U Mahali na Ciglanama sadržajna Noć vještica! (VIDEO)

DIJELI

Proslava Halloween-a ili Noći vještica postala je moda, nova navika koja se obilježava posljednjih godina, a da je ova noć sve popularnija u našem gradu, pokazala je prethodna večer u kojoj se slavila ova najstrašnija noć, a najbolje su se za ovogodišnji Halloween-a, i to tematski pripremili sarajevski Mahalci. Naime, sva tri objekta Nargila bara Mahala odisala su strašnim detaljima poput kostura i bundeva – što i karakteriše ovu noć.

Tokom cijelog grada bilo je kostimiranih ljudi, ali čini se najviše u Mahalama koje su poznate po tome da se ovdje uz najveselija lica proslavljaju praznici, vjerovatno zbog toga što vlasnici Haris Selmanović Harki i Hasan Abdihodžić svaki put svoje objekte prilagode svemu onome što je potrebno za sadržaj određenih noći.

Na samom ulazu u Mahalu na Ciglanama stajao je kostur, onda i bundeva, a u unutrašnjosti je sve potsjećalo na Noć vještica. Kostimirane djevojke i muškarci, kao i konobari ludo su se zabavljali tokom ove noći, što je odavalo utisak kao da nije radni dan.

Nagrada od Mahalinog osoblja, ekipi sa najboljim kostimima bila je poznata mahalska shisha.

 

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime