Početna Showbiz SANEL IZ KAKNJA NAJVEĆI TALENAT U ‘ZG’, ŽIRI UŠAO U RASPRAVU! ĐOLE:...

SANEL IZ KAKNJA NAJVEĆI TALENAT U ‘ZG’, ŽIRI UŠAO U RASPRAVU! ĐOLE: Ovo nisam nikad doživio! BOSANAC: Ti si već pobijedio!

DIJELI

Večeras je u Zvezdama Granda Sanel Smolo napravio pravu pometnju. Naime, dok su se Jelena Karleuša, Saša Popović i Marija Šerifović trudili da opravdaju to što je pjevao svadbu dva dana prije snimanja, što se osjetilo u njegovom glasu, Dragan Stojković Bosanac ga je žestoko iskritikovao.


“Ti si vrlo nestabilan. U prošloj godini su u polufinalu, neki ti je stručnjak savjetovao u finalu da pjevaš Džeja i ti si ispao. Drugo, doći danas sa takvim polovnim glasom, sa ovakvim tezgaroškim načinom pjevanja… Sad radi i sujeta, pa se pitam da li da ja slušam jednu takvu neodgovornost jednog za mene amatera. Ti poluamater tezgariš i više ti je stalo do 100, 200, 300 nečega nego da ovdje budeš briljantan. Najradije bih ti dao Ne, ali evo daću DA”, rekao je ljutito Bosanac.


Karleuša je ipak stala u Sanelovu odbranu: “Ti si surovi talenat, a imaš i dušu. Sve što ti je Bosanac rekao je znači jedno da si na korak od pobjede, na korak od toga da postaneš zvijezda”.
“Ja ovo nikad u životu nisam doživio. Ovo sve što si večeras čuo, nećeš čuti za 20 godina karijere, vjeruj mi. Budi pametan”, posavjetovao ga je Đole Van Gogh.


“Smolo, treba ti samo hit i ti si u Bosni već zvijezda”, rekla je Viki, a onda je prekinuo direktor Granda.
“Šta u Bosni, mi njega hoćemo da napravimo svojom zvijezdom”, završio je Saša Popović.

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime