Početna Showbiz SVE SE VRAĆA! KOLEGE MERLINA BOJKOTUJU NA LIVE NASTUPIMA: Dino, bolje da...

SVE SE VRAĆA! KOLEGE MERLINA BOJKOTUJU NA LIVE NASTUPIMA: Dino, bolje da pripremite ozbiljno izvinjenje jer ste se zamjerili sa nacijom!

DIJELI

Kenana Tucića, zeničkog pjevača, koji posljednjih godina egzistira u Švedskoj, izuzetno je pogodilo sve što je zadesilo sarajevskog bubnjara Amara Češljara.
Podsjetimo, nakon što je Amaru hakovan profil na tekst na jednom sarajevskom portalu sa njegovog profila, a ispod članka o studentima koji su protestovali u Mostaru, napisano je ‘kako bi na Hrvate pustio tenk’.

Poslije toga, Merlin se oglasio saopštenjem u kojem je otkazao dalju saradnju svom saradniku, a onda je krenula lavina komentara.
Estradnjaci smatraju ovaj prekid saradnje ishitrenim Merlinovom potezom, ali na prste jedne ruke mogu se izbrojati oni koji su javno iznijeli svoj stav. Šaćir Ameti, Kemo Hasić, Mirza Balić i Kenan Tucić jedini su koji nisu krili svoje razočarenje ishodom cjelokupne situacije.
“Nisam ja neko ime da nešto pretjerano pišem i komentarišem, ali svako iole normalno ljudsko biće uvidjet će razliku u izražavanju u ovom textu i spornom komentaru. Tačno kao što su naveli Dr. Amar Česljar i tamo neka, ne tako obrazovana osoba. Dakle samom usporedbom texta uviđamo da je gospodin Dr. Česljar Amar nevin. A Vi, gospodine Dino bolje da pripremite ozbiljno izvinjenje doktoru jer ste se zamjerili s nacijom. Vas Čarobnjače bojkotujem u svim live nastupima kao i sličnim manifestacijama do momenta kada se kako javno tako i privatno ne izvinete Dr. Amaru Česljaru. Hvala svima koji odvoje svoje vrijeme da pročitaju ova dva posta”, napisao je Kenan Tucić na svom Facebook profilu uz šerovanje demanta Amara Češljara.

Senzacija.ba

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime