Početna Showbiz POZNATI PJEVAČ NA SASLUŠANJU ZBOG PLJAČKE SAŠE POPOVIĆA: Bio u kući, OSTAVIO...

POZNATI PJEVAČ NA SASLUŠANJU ZBOG PLJAČKE SAŠE POPOVIĆA: Bio u kući, OSTAVIO TRAG!

DIJELI

Pjevač Dejan Ćirković Ćira i žena M. P. saslušani su kao svjedoci u nastavku istrage koja se vodi protiv Vojislava Stojčića, sina ubijenog policijskog generala Radovana Stojčića Badže, osumnjičenog da je odgovoran za pljačku vile direktora Grand produkcije Saše Popovića.

Kako se saznaje, Ćira je na dan pljačke boravio kao gost u Popovićevoj vili, dok je žena M. P. kućna pomoćnica porodice.

– Ćira je kazao da je iz Popovićeve kuće otišao sa ženom na koncert, kao i da po izlasku nije zaključao vrata jer je mislio da su u kući ostala njegova djeca. Potom je kazao da je po izlasku iz dvorišta zatvorio kapiju koja se automatski zaključava – kazao je dobro obaviješten izvor.

On napominje da je prethodno saslušana i Popovićeva kućna pomoćnica M. P. koja je tvrdila da je iz kuće izašla prije Ćire i njegove supruge. Podsjetimo, iz kuće Popovića ukradeni su satovi i nakit vrijedni oko 100.000 evra.

– Popović je dostavio tužilaštvu specifikaciju za ukradene satove, zajedno sa odštetnim zahtjevom vrijednim 140.000 evra – dodaje izvor.

U daljem toku istrage trebalo bi da budu saslušana i Popovićeva djeca.

svet.rs

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime