Početna Senzacija INFO HARIS SELMANOVIĆ HARKI: Meni je Sarajevo u srcu, a njima u džepu!

HARIS SELMANOVIĆ HARKI: Meni je Sarajevo u srcu, a njima u džepu!

DIJELI

Haris  Selmanović Harki, vlasnik Nargila barova Mahala, ove godine priključio se Nezavisnoj bosanskohercegovačkoj listi, novoj stranci koju je osnovao najdugovječniji sarajevski načelnik Ibrahim Hadžibajrić, načelnik Općine Stari Grad.

Ispred ove stranke, Selmanović je, na predstojećim Izborima, kandidat za Skupštinu Kantona Sarajevo, što je pokrenulo ogromnu biračku masu mladih koji su mu pružili svojevrsnu podršku. On im je svojim brojnim projektima, ali i humanim djelima pokazao da ne misli samo na sebe i da je uvijek spreman pomoći i djelovati. Stoga, ne treba čuditi što će na predstojećim Općim izborima stajati uz narod i boriti se za narod, prvenstveno za mlade ljude.

Podrška omladine dolazi sa svih strana, a ona koju mu pruža prijateljica Anesa Karić naišla je na poseban odjek.

„Oni ne znaju za ovakvu vrstu podrške. Nisu je imali kad doživjeti, a nije im ni bila potrebna, jer su oni posebni, a mi smo nebitni. Nisam političar, niti ću to biti. Stajat ću uz vas i uz vaš glas, jer ću imati vašu podršku 7. oktobra“, napisao je Selmanović, član Nezavisne Bosanskohercegovačke liste i kandidat za Skupštinu Kantona Sarajevo.

Selmanović je također naglasio svoju ljubav prema Sarajevu, te dodao: „Meni je Sarajevo u srcu, njima je Sarajevo u džepu“.

Hava Veladžić

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime