Početna Showbiz TEŠKE PROZIVKE! Andrija: KIJA, BOLJE TI JE DA NE DOLAZIŠ U BUDVU!...

TEŠKE PROZIVKE! Andrija: KIJA, BOLJE TI JE DA NE DOLAZIŠ U BUDVU! Dužna si mi 30 000 evra! Kija: HAHAHAHA!

DIJELI

Tokom vikenda Kija Kockar je osula paljbu po svom bivšem dečku Andriji Lazoviću zbog navodnog duga od 500 evra koji nije vratio njenoj majci. Andrija je dao intervju za Srpski telegraf u kojem je najstrašnije izvređao svoju nekadašnju dragu tvrdeći da je ona ta koja njemu duguje novac i to neverovatnih 30 000 evra.

– Stvarno mislim da je za nju u ovom trenutku mnogo bolje da ćutim, ali je sad prevršila svaku meru. Ne da joj ništa ne dugujem nego ona meni duguje 30.000 evra, koje sam joj pozajmio kada joj je novac bio najpotrebniji. Zna ona odlično koji problem sam joj ja rešio. Zvao sam i njenu majku Nadu, a ona mi se žena izvinjava i još mi kaže da Kija to navodno nije izjavila, ali ja svakako znam da je to njeno maslo. Iskreno bih joj poručio da joj je bolje da ne dolazi u Budvu, a čuo sam da je zakazala neke silne nastupe. Bude li došla u Crnu Goru, ja ću lično da navratim u diskoteku u kojoj bude pevala, pa da se raskusuramo kao ljudi i vidimo ko kome tu koliko i šta duguje – rekao je Lazović.

Andrija je Kristini pozamašnu sumu novca navodno dao kako bi regulisala kredit koji je podigla za stan jer je u tom trenutku imala finansijskih problema. Sve to zna i njena majka Nada, koja se iz tog razloga i izvinjavala Lazoviću i kojoj je žao što njena mezimica ne ume da ceni to što joj je bivši momak pomogao kada joj je to bilo najpotrebnije.

– Kija je uz pomoć majke Nadice podigla kredit kako bi isplatila stan, a Andriji je bilo žao što se muči jer je znao koliko radi i koliko je želela da što pre otplati kredit, pa joj je bez razmišljanja ponudio pomoć. Ona je odmah prihvatila uz dogovor da mu novac vraća postepeno i u onoj meri u kojoj to bude mogla. Andrija joj je tada rekao da je sve u redu i da ne mora da se opterećuje oko toga – navodi izvor.

Kija se povodom ovih Andrijinih tvrdnji oglasila na Instagramu kratkom porukom:

svet.rs

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime