Početna Showbiz EKSPLOZIJA ENERGIJE I EMOCIJA: Adis Škaljo održao spektakularan koncert u Zenici!

EKSPLOZIJA ENERGIJE I EMOCIJA: Adis Škaljo održao spektakularan koncert u Zenici!

DIJELI

Adis Škaljo je sinoć u okviru zeničkog Summer Fest-a održao svoj prvi solistički koncert na kojem je napravio odličnu atmosferu i zabavu zbog koje ga je publika nagrađivala aplauzima i ovacijama tokom cijele večeri.

Iako važi ona da je u svom gradu najteže okupiti veliki broj ljudi i pjevati im, u Adisovom slučaju se pokazalo obrnuto – on je svoje velike koncerte počeo iz rodnog grada Zenice.

Škaljo je svoj koncert na punom Trgu Alije Izetbegovića počeo svojom baladom ‘Za nas’, a onda je zajedno sa publikom zapjevao ‘Dobra vam noć, prijatelji’, poslije koje je redao svoje pjesme, ali i pjesme svojih kolega ‘Mašala’, ‘Ostani’, Godima’, ‘Oprosti srce’, ‘Milimetar’ itd.

Adisov specijalni gost bio je Željko Bebek, a pored njega publici su zapjevali i Škaljini prijatelji Nešad Selman i Hanad Džehverović.

Svi objekti na i oko Trga Alije Izetbegovića bili su popunjeni do posljednjeg mjesta i svi su za svog sugrađanina imali samo riječi hvale.

Adisa je, iz bekstejdža pratila supruga Amra sa Bebekovom Ružicom, ali i sa sarajevskim frizerom Mahirom Sinanovićem koji je na Adisov koncert doveo i svoju prelijepu kćerku.

“Uživali smo u svakoj pjesmi koju je Adis otpjevao. Velika je ovo stvar za njega, ali i za njegov grad. U Zenicu sam došao došao samo zbog Adisa kojem sam, prije svega prijatelj, a onda i saradnik. Čim sam saznao za koncert odmah sam rekao da dolazim i nisam se pokajao, naprotiv”, rekao je Mahir u jednom dahu.

Senzacija.ba

Photo by Dražen i privatna arhiva

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime