Početna Moda Zašto je outfit Paris Hilton s početka 2000-ih još uvijek relevantan danas?

Zašto je outfit Paris Hilton s početka 2000-ih još uvijek relevantan danas?

DIJELI

Ah, 2000-ih – kakva divna decenija za modu. Bilo je nezaboravno vrijeme kamionskih šešira, velur Juicy jumpsuitsa, kristalno obrađene haljine i odlazećih topova i farmerki. Naravno, napravljene su mnoge modne greške, ali su mnogi trendovi opstali. Ko Vam je na umu? Pa, da Paris Hilton. Nasljednica (pretvorena zvijezda stvarnosti, pretvorena u profesionalnu DJ-ijicu i poduzetnicu) nesumnjivo je dominirala na sceni 2000-ih kada Instagram nije bio prisutan, ali su paparazzi, ulični fotografi bili bijesni. Hiltonica je postavila video na Instagram iz ere 2000-ih, a njen retro stil je pokazao da je još uvijek aktuelan.

– Volim gledati na @ Paris2000s 🔥 Vraća toliko zabavnih uspomena 😍 Natrag u dane kada sam bila tinejdžerica u LA-u koji ljulja moje niske uskaste traperice, #Dior #SaddleBag i roller skates.💃🏼 #TheOG 👑 #RollerGirl #TeenParis #FBF, napisala je uz video Paris na svom Instagram profilu.

Nosila je novinsku verziju top majice čuvenog Džona Galijana – stil koji je također nosila u S*ks i gradu Carrie Bradshaw, a koju je Hilton uparila s džins pantalonama na trapez i malom Dior torbom u obliku sedla, inače jednom od torbi tog vremena (koja i sada doživljava svoj veliki povratak).
Trend štampanih novina je bio veliki posao prošle sezone, što je ono što čini izgled Hiltonice 2000-ih. Uz vraćanje torbe Dior Saddle kao da smo sada u potpunosti napustili jedno vrijeme.

Novinar: Alen Albinović, dipl. jour.

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime