Početna Moda LUKSUZ: Zavirite u najskuplji garderober na svijetu

LUKSUZ: Zavirite u najskuplji garderober na svijetu

DIJELI

Do sada smo imali priliku vidjeti garderobere Paris Hilton, Kim Kardašian i mnogih drugih zvijezda i zvijezdica. Međutim, znate li ko je Jamie Chua? Ona je najpoznatija socialite u Singapuru. Jednostavno, nju paparazzi i mediji obožavaju. Vlasnica je luksuzne kozmetičke linije Luminous i najluksuznijeg garderobera na svijetu. U emisiji “Bonker Closets” koja predstavlja luksuzne garderobere poznatih, nedavno su predstavili i ormar od čak 70 metara kvadratnih Jamie Chua koji je zadivio svijet. Ovaj garderober se otključava njenim otiskom prsta. U njemu se nalazi preko tri stotine pari obuće i čak dvije stotine Hermès tašni za kojim je Jamie “luda”. Posjeduje i nekoliko torbi ovog prestižnog francuskog brenda visoke mode čija cijena iznosi preko čak tri i četiri stotine hiljada američkih dolara.
Ovaj garderober, dizajnirala je sama Jamie. Ne liči na standardni garderober jer zbog velikog broja skupocjenih komada odjeće, konstruisane su pregrade koje posjećaju na fioke.
– Pokušavam biti lijepo obučena jer smatram da je to forma pristojnosti prema osobi s kojom se sastajem – kaže Jamie Chua.

Novinar: Alen Albinović, dipl. jour.

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime