Početna Showbiz EVROVIZIJSKA PREDSTAVNICA O KARLEUŠINOM TWIT-u: Pionir tresh-a i autotune-a, sa osrednjim glasovnim...

EVROVIZIJSKA PREDSTAVNICA O KARLEUŠINOM TWIT-u: Pionir tresh-a i autotune-a, sa osrednjim glasovnim mogućnostima daje recenziju trenutnog stanja na sceni?

DIJELI

Jelena Karleuša je javno prozvala bh. repere Jalu Brata i Bubu Corellija koji stvaraju hitove zadjih godina i u čiji studio dolazi pola regionalne estrade. Pjesme koje potpisuju su odavo najveći hitovi u regionu, a pjevačima koji uzimaju njihove pjesme, popularnost skače nevjerovatnom brzinom, a najbolji primjeri za to su Maya Berović i Milan Stanković čija je karijera proširena daleko preko granica Srbije.

Iako je teško doći do Jale i Bube na red za hit, Jelena Karleuša je, izgleda, jedna od rijetkih kojoj se ne dopada novi trend muzike koji producira najpopularniji dvojac u regionu, pa je to i javno objavila:
“Na domaćoj muzičkoj sceni trenutno vlada bosansko jamajčanski rep regeton autotjun treš sa mašenjem padeža i akcenta i uz dodatak srpskog folk triler-kurblanja. Ukratko, mega s*anje koje će trajati još mesec dva i kraj”, stoji na Twiter i Facebook profilu JK.


Iak se Jala Brat i Buba Corelli nisu izjašnjavali po pitanju ove Karleušine izjave, brojni fanovi i prijatelji Jale Brata i Bube Corellija ipak jesu, a među prvima bh. evrovizijska predstavnica Dalal Midhat koja je oštro prokomentarisala Jelenin twit:

“Da li je moguće da pionir tresh-a i autotune-a na ovim podnebljima, sa osrednjim glasovnim mogućnostima daje recenziju nečijeg albuma i trenutnog stanja na sceni? Ma hajte molim vas… #bujipaji”

Ovo je Dalal objavila jutros na svom Insta Story-ju.

Senzacija.ba

Foto: Instagram/Twiter

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime