Početna Intervju PRVI INTERVJU NATAŠE BEKVALAC POSLIJE NASILJA U PORODICI: Bez veze je da...

PRVI INTERVJU NATAŠE BEKVALAC POSLIJE NASILJA U PORODICI: Bez veze je da me to pitate, kad znate da će me povrijediti!

DIJELI

Nataša Bekvalac konačno se trgla i hrabro nastavila da punim plućima živi život, za koji je do prije samo tri mjeseca mislila da će uvijek biti tužan. Čekajući razvod i suđenje s bivšim suprugom Lukom Lazukićem, koga je optužila da ju je brutalno pretukao u njenom stanu na Dedinju, pjevačica se vratila svojim radnim navikama i borbi za opstanak.

Bekvalčeva je prvi put nakon prijave za porodično nasilje otvorila dušu i u razgovoru za Kurir iznijela nove detalje iz svog privatnog života. Kako Nataša kaže, usmjerena je najviše na školovanje ćerke Hane, koju je dobila u braku s Danilom Ikodinovićem, ali i odrastanje bebe Katje, sa čijim ocem se sudi. Poslije svih brodoloma, ona i dalje vjeruje u ljubav.

Kako se osjećaš poslije loših stvari koje si preživjela?
– Pomiješane su mi emocije jako, ne mogu da kažem da sam sretna, a ne mogu ni da kažem da sam tužna. Ali svakako je dobar osećaj.

Da li se nekad upitaš: Zašto je moralo sve to da mi se dogodi?
– Vjerovatno ti bog da sudbinu koja je baš tvoja i koja je najbolja za tebe. Stvari se uvijek dešavaju onako kako treba da se dese. Vjerovatno je sve što se dešava najbolje za mene.

Koliko je čitava situacija uticala na tebe emotivno?
– Ja sam generalno vrlo ranjiva osoba. Mislim da i vi znate kakav sam tip. Ja sam neko ko je jako emotivan.

Da li se Luka interesuje za bebu?
– Bez veze je da me pitate ono što znate da će me povrijediti…

Je li Hana ljubomorna i kako se slaže sa sestricom?
– Hani je ispunjena najveća želja i nema nikakve ljubomore, toliko pomaže, toliko je velika, zrela… Nas tri smo stvarno dobar tim.

Kakav si roditelj svojoj djeci?
– Svaki dan učiš, ne samo o roditeljstvu već i o životu. Kad misliš da si jako pametan, da si popio svu mudrost svijeta, da si zreo i da znaš sve, onda ti bog lupi takvu šamarčinu da kaže da si niko i da ne znaš ništa, i da kreneš iz početka. Tako da sam ja sada u zabavištu.

Kakva je Katja?
– Katja je beba koja se smije od jutra do mraka, ne znam da li ćete mi vjerovati, ali mi ne znamo kako ona plače! (smijeh)

Šta si naučila?
– Osoba sam koja ne voli mnogo da gleda unazad, ne zato što je to kao neka fraza, nego zato što znam da ne mogu ništa da promijenim. A kad znam da ne mogu ništa da promijenim, gubiću energiju, snagu koju mogu da iskoristim mnogo kreativnije, mnogo ljepše, mogu da usrećim ljude oko sebe. Gledajući unazad samo vučem neke stvari na koje ne mogu da utičem.

Imaš li snage da ideš napred?
– Ja sam snagu dobila tek sada!

Ljiljana Stanišić kurir.rs

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime