Početna Senzacija INFO Novosti Više stotina vozača potpuno blokiralo ulazu u Banjaluku: Formirale se ogromne kolone

Više stotina vozača potpuno blokiralo ulazu u Banjaluku: Formirale se ogromne kolone

DIJELI

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske apelovalo je danas na građane da proteste u vezi sa cijenom naftnih derivata izražavaju u skladu sa zakonskim propisima

Nekoliko stotina vozača danas je na sat vremena blokiralo Prijedorsku petlju na ulazu u Banjaluku, javlja reporterka N1 televizije s mjesta događaja.

”Nekoliko stotina vozila je tu, kolone su ogromne. Prisutni su i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske”, kazala je reporterka N1 televizije.

Podsjećamo, zbog trećeg poskupljenja goriva u ovoj godini bh. vozači svakodnevno zaustavljaju automobile na jedan sat. Kako su kazali, njima prihvatljiva cijena je od 1,50 do 1,70 KM po litru.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske apelovalo je danas na građane da proteste u vezi sa cijenom naftnih derivata izražavaju u skladu sa zakonskim propisima, te da poštuju zakonske propise u oblasti bezbjednosti saobraćaja.

U suprotnom MUP će, u skladu sa zakonskim propisima, sankcionisati sve one koji čine prekršaje nepropisnog zaustavljanja i parkiranja vozila.

DEPO PORTAL

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime