Početna Showbiz EVO KADA POČINJE SUĐENJE Luki Lazukiću zbog nasilja u porodici!

EVO KADA POČINJE SUĐENJE Luki Lazukiću zbog nasilja u porodici!

DIJELI

Prvi osnovni sud u Beogradu zakazao je za 2. jul početak suđenja Luki Lazukiću, povodom optužbi da je izvršio porodično nasilje nad suprugom pjevačicom Natašom Bekvalac, a javnost će moći da prisustvuje suđenju.

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnijelo je 16. maja sudu optužni prijedlog protiv Lazukića zbog krivičnog djela nasilje u porodici za koje je zaprijećena kazna od tri mjeseca do tri godine zatvora.

Nakon toga mu je sud produžio mjeru zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom, koja može da traje do okončanja krivičnog postupka.

Lazukić se tereti da je pjevačici iz Novog Sada nanio lake tjelesne povrede u noći između 13. i 14. aprila. Što se tiče njegove krivične prijave protiv supruge kojom je tereti za lažno prijavljivanje, o njoj će biti odlučeno nakon okončanja postupka za porodično nasilje.

Lazukić na saslušanju kod tužioca nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo, ali je negirao da ju je tukao i šutirao. Pored toga, on je podnio i krivičnu prijavu protiv njenog oca Dragoslava Bekvalca zbog krivičnog djela nasilje u porodici.

svet.rs

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime