Početna Showbiz UMALO DA SE NE DOGODI LJUBAV! POSTOJI PJESMA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA KOJU NJEGOVA...

UMALO DA SE NE DOGODI LJUBAV! POSTOJI PJESMA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA KOJU NJEGOVA SUPRUGA JOVANA NE VOLI: Meni je ovo BAŠ DOSADNO!

DIJELI

Jovana i Željko Joksimović jedan su od najskladinijih parova sa domaće javne scene. Jedno drugom su ogromna podrška, ali i najveća kritika. Slučaj “Ivkova slava” razriješio se tek nakon deset godina!

“Jovana uglavnom voli sve moje pjesme, ali postoje i one koje ne voli da sluša. Kada smo se tek upoznali, puštao sam joj pesme iz televizijskih serijala koje sam radio. Na primer, završna pjesma iz ‘Ivkove slave’, to je baš dobra pjesma. A Jovana je nakon što je poslušala rekla: ‘Meni je ovo baš dosadno’. Prošlo je deset godina, čula je tu pjesmu ponovo i rekla: ‘Bio si upravu, ova pjesma ima baš dobru energiju’. Pitanje je samo na koji način u kom trenutku slušaš pjesmu, neku ćeš zavoljeti odmah, neku kroz određene godine”, objasnio je pjevač, koji je strpljivo čekao da njegova ljepša polovina promijeni mišljenje.

View this post on Instagram

Omiljeno mesto. #more #sunce #athens #jod #fredoespresso

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on

Ipak, i sam priznaje da je s godinama sve veći kritičar, kao i samokritičar.

“Sve sam veći kritičar kako godine odmiču. Čini mi se da ću prestati da radim spotove upravo iz tog razloga. Uvijek razmišljam šta može da bude novo i uvijek imam viziju kako bi trebalo to da izgleda. Međutim, ako se slučajno ne potrefi da ono što neki reditelj zamisli ili predloži da uradi sa mojim mišljenjem, onda nemam ni volju, ni želju da radim. Bolje da ga ne snimamo, jer se dešavalo da u takvim situacijama odustanem”, priznao je, pa dodao: “Za posljednju pjesmu imao sam ideju da napravim jednu veliku žurku, za šta nam je bilo potrebno više vremena, ali smo se reditelj i ja dogovorili. Imali smo konstruktivnu razmjenu mišljenja i na kraju sve je ispalo onako kako sam zamislio”, rekao je kroz osmijeh Željko.

Na pitanje da li ga i kada emocije ponesu, pa pusti suzu, odgovorio je:

“Ne plačem često, ali nisam tvrda srca. Mogu da plačem kada neko drugi pjeva. Nisam od onih koji tokom koncerta mogu da plaču, jer mislim da to ni fizički nije izvodljivo”.

View this post on Instagram

Pege i sede na jednom mestu. #ljubav

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on

Kako je svojevremeno “Drska ženo plava” bio njegov veliki hit, evo da li je u njegovom životu zaista i bilo drskih žena.

“Bilo je i drskih djevojaka, ali i onih koje su bile malo manje drske. Što ne znači da ni ja nisam bio pretjerano drzak”, dvosmisleno je odgovorio on.

S druge strane, s Jovanom za malo i da ne započne romansu!

“Nije trebalo da vodim Evroviziju. Zvao me je Aleksandar Tijanić i pitao da li želim. Potvrdio sam, krenuo sam onda sa pripremama i tako je između ostalog počela ljubav između Jovane i mene. Desilo se sve ono što se nikada u istoriji Evrovizije nije dogodilo između prezentera, a to je da se dogodi ljubav. Mada nikada nisam dobio honorar za vođenje”, kroz osmijeh je otkrio Željko.

Kurir.rs

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime