Početna Showbiz KARLEUŠA MU JE REKLA DA ĆE BITI POBJEDNIK ‘ZVEZDA GRANDA’: Emrah Emšo...

KARLEUŠA MU JE REKLA DA ĆE BITI POBJEDNIK ‘ZVEZDA GRANDA’: Emrah Emšo otrkiva šta se sad od takmičara traži na Zvezdama Granda!

DIJELI

Svi građani Bosne i Hercegovine koji su pratili Zvezde Granda osjećali su se ponosno i sretno u momentu kad je na sceni zapjevao Emrah Emšo iz Hadžića. Posebno zadovoljstvo i sreća obuzela je bh. naciju onog momenta kad su krenuli komplimenti i hvalospjevi za ovog simpatičnog Bosanca. Najupečatljiviji komentar imala je, ipak, Jelena Karleuša koja mu je rekla da je novi pobjednik ovog takmičenja.

“Emrah, prije mnogo vremena kad sam postala član ovog žirija, imala sam jedan talenat koji sam izgubila, a evo konačno mi se vratio pa sad mogu da ti kažem da mi se javilo, da mogu da predvidim… Ti i ja možemo da se kladimo da si ti najvjerovatnije pobjednik ovog takmičenja. To mi se sad javlja”, rekla je Karleuša, a za njom su i ostali članovi žirija krenuli hvaliti mladog bh. pjevača.

“Pripremio sam se da me pohvali… Baš sam očekivao da će me nahvaliti, ali nisam mogao pretpostaviti da će reći da me vidi kao pobjednika”, govori nam dvadesettrogodišnjak iz Hadžića koji je sinoć prošao direktno u naredni krug. Jelena Karleuša koja inače važi za najzahtjevnijeg člana žirija, ostala je oduševljena pjesmama koje je Emrah otpjevao.

Emrah Emšo je davno mudro izabrao da će svoju karijeru graditi kroz muzička takmičenja, pa je svoju sreću najprije okušao u Hayatovom šou Zvijezda možeš biti ti, u kojem je došao do finala koje je održano 16. maja 2014. godine u sarajevskoj Skenderiji. Poslije toga iz godine u godinu takmiči se u beogradskim ‘Zvezdama Granda’ i dobro prolazi.

U posljednje vrijeme bilježi briljantne nastupe, a definitivno najbolji bio je sinoć kad mu je Karleuša rekla da se smije kladiti da će on biti pobjednik ovogodišnjih Zvezda Granda. Iako je izgledalo da se Emrah pripremio na Karleušine kritike, on tvdi suprotno:

“Nisam mislio da će me kritikovati, što ću to misliti. Ona mene baš gotivi. Pripremio sam se da me pohvali i očekivao sam upravo to – pohvale, ali nisam mogao ni pretpostaviti da će mi reći da me vidi kao pobjednika”, iskreno priča Emšo koji je za Senzaciju je uporedio svoje takmičenje na bh. šou ZMBT i na srbijanskim ‘Zvezdama Granda’:

“ZMBT je meni jedna prelijepa uspomena jer sam u finalu pjevao pred 10 000 ljudi i čekam dan da ponovim taj osjećaj. A Zvezde Granda su takmičenje u koje sam ja ušao kao već afirimisan pjevač. Iskreno, ZG zadnjih godina traže mnogo više od samog talenta. Traže ulaganje novca, traže iskustvo i jedan preozbiljan pristup”, objasnio je miljenik Jelene Karleuše.

Ako se Jelena zauzme za njega, kao što zna da se zauzme, onda će Emrah bez sumnje biti nova Zvezda Granda.

Ispod pogledajte njegovo takmičenje kroz šoz ZMBT, ali i kroz Zvezde Granda:

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime