Početna Showbiz U ZVEZDAMA GRANDA NIKO NIJE OVAKO IZDOMINIRAO KAO EMRAH EMŠO! KARLEUŠA: Ti...

U ZVEZDAMA GRANDA NIKO NIJE OVAKO IZDOMINIRAO KAO EMRAH EMŠO! KARLEUŠA: Ti si najvjerovatnije pobjednik ovog takmičenja!

DIJELI

U zadnjem dijelu večerašnjih Zvezda Granda, našao se takmičar iz Bosne i Hercegovine koji je oduševio žiri i dobio svih 7 DA.

Voditeljica Sanja Kužet odmah je konstatovala da Emrah Emšo sa sedam ‘Da’ ide direktno u naredni krug, pa je Saša Popović rekao da je sve jasno kao dan i zamolio sve članove za kratki komentar.

Aca Lukas je, na samo njemu svojstven način, prokomentarisao ovog pjevača iz Hadžića sljedećim riječima:
“Emrah super, Emšo još bolji!”

“Emrah fenomenalan, ti si moj favorit. Ti to znaš”, kratko je rekla Viki.


“Očigledno da je Emrah pjevao bez greške. Nemam zamjerke, zato sam mu i dala svoj glas”, rekla je Marija Šerifović, a onda je Karleuša svojim komentarom Emraha ostavila bez riječi:

“Emrah, prije mnogo vremena kad sam postala član ovog žirija, imala sam jedan talenat koji sam izgubila, a evo konačno mi se vratio pa sad mogu da ti kažem da mi se javilo, da mogu da predvidim… Ti i ja možemo da se kladimo da si ti najvjerovatnije pobjednik ovog takmičenja. To mi se javilo”.

Ovakve komentare žirija večeras nije dobio nijedan učesnik takmičenja, pa cijela Bosna i Hercegovina može da bude ponosna i da slavi uspjeh ovog mladog pjevača iz Hadžića.

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime