Početna Showbiz MARINA TUCAKOVIĆ TEŠKO BOLESNA: Najradije bih umrla

MARINA TUCAKOVIĆ TEŠKO BOLESNA: Najradije bih umrla

DIJELI

Autorica najvećih hitova, koja se na klinici u Njemačkoj liječi od opake bolesti, požalila se prijateljici da joj je veoma teško, ali da se bori zbog svog Laće, koji joj ne bi oprostio ako bi poklekla.

Marina Tucaković hrabro se bori s opakom bolešću samo zbog sina Milana Laće Radulovića. Da nema njega, kaže da bi se odavno predala.

Poslije operacije na Institutu za onkologiju, autorica najvećih hitova u regionu otputovala je s porodicom u Njemačku kako bi se liječila autoimunim terapijama. Iako se osjeća loše i izmučeno, Marina ne posustaje. Ima samo jedan cilj – da usreći Laću, koji joj ne bi oprostio da se preda. Iako se jedva kreće i govori, ona se izjadala jednoj bliskoj prijateljici i saradnici.

– Najradije bih umrla, ali moram da živim zbog sina. Ja ionako godinama mučno živim. To mi je nedavno rekla. Uprkos svemu, ona je toliko jaka da joj se divim. Takvog borca još nisam srela. Hrabro se nosi sa crnom sudbinom, otkad joj je preminuo stariji sin Miloš. Samo ona razumije kroz kakav bol prolazi već devet godina.

avaz.ba

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime