Početna Intervju SAŠA KOVAČEVIĆ GODINU DANA JE U VEZI SA MISICOM: Djevojka mu ima...

SAŠA KOVAČEVIĆ GODINU DANA JE U VEZI SA MISICOM: Djevojka mu ima dijete i brak iza sebe, a evo šta pjevač kaže o tome

Njoj su zvijezde Elza i Ana, i to je sve. Mala je, tek tri godine ima. Mada je imala nekoliko izjava za sebe poput “ja sam zijvezda”, na šta smo se mi svi smijali. Ekstremno je zabavna i prija mi – kaže Saša Kovačević

Pjevač je sa misicom Zoranom Tasovac u vezi godinu dana, a kaže da njenu kćerku Iskru voli kao da je njegovo dijete i da se nada da će se uskoro ostvariti kao otac.

–Iskru volim kao da je moja. Preslatko je biće. Dat će Bog zdravlja pa ću se i ja, nadam se, u skorije vrijeme ostvariti u ulozi oca – kaže na početku razgovora za Saša Kovačević.

On sa kćerkom svoje dejvojke ima fenomenalan odnos i ističe da Iskra na njega ne gleda kao na zvijezdu.

–Njoj su zvijezde Elza i Ana, i to je sve. Mala je, tek tri godine ima. Mada je imala nekoliko izjava za sebe poput “ja sam zijvezda”, na šta smo se mi svi smijali. Ekstremno je zabavna i prija mi – kaže Saša Kovačević.

A kako Iskra, izgleda, pokazuje tendencije da postane zvijezda, Saša kaže da ona nema problem sa tim da jednoga dana Zoranina kćerka ili njegovo dijete izaberu poziv kojim se on bavi.

–Prepustio bih djetetu da samo izabere čime će se baviti. Ako išta pokupi od mene, neću je usporavati ni kočiti. Ni nju, ni sutradan svoje dijete.

Inače, mala Iskra pojavila u novom spotu našeg popularnog pjevača za pjesmu “Bez tebe me nema”. Saša u spotu glumi Iskrinog oca.

–Najteže je sarađivati sa decom i životinjama, to su najteže scene. Bio je problem u par navrata, ali je sve u spotu ispalo kako treba. Dijete ko dijete, sjajno je bilo na snimanju. Mi smo njoj rekli da idemo u Diznilend, tako da je to njoj bio Diznilend.

Inače, spot je sniman u Londonu.

-Spot je malo depresivan jer prati tužnu priču o gubitku – kaže Saša.

Šokiran sam razvodom Emine i Mustafe

Razvod Emine Jahović i Mustafe Sandala trese estradu. Saša, koji je sa Eminom snimio duet, šokirao se kada je čuo da se oni razvode.

– Nisam se čuo sa Eminom. Bio sam šokiran jer su mi oni djelovali kao najskladniji bračni par koji sam poznavao. Žao mi je, zaista, ali oni najbolje znaju šta je za njih dobro – kaže Saša Kovačević.

Bolji sam kada manje pijem

PJevač je vidno smršao, međutim, kako kaže, nema nikakav zdravstveni problem. Jednostavno je shvatio da mu više prija kada vodi računa o zdravlju. Deset godina je vodio boemski život i shvatio je da je bolja osoba kad ne pije.

–Ne muči me hvala bogu ništa. Devedeset posto muškog dijela estrade gaji neki boemski život, zato ne vode računa o izgledu. Vole da popiju, dobro da pojedu, rade noću. Desetak godina sam vodio takav život i kroz te godine sam shvatio da mi to ne prija, zato sam sada promijenio svoj stil života. Desi mi se da uzmem po jednu čašu bijelog vina. Shvatio sam da sam bolji kada manje pijem, kad vodim zdraviji život – ne krije Saša Kovačević, i dodaje zašto ga nema pred beogradskom publikom: Trudim se da me ima što manje u Beogradu, zbog velikog koncerta koji planiram

express.ba

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime