Connect with us

Showbiz

PROVODILI SE DO ZORE NA KOPAONIKU: Ana Sević poslije razvoda od Darka Lazića pokazala novog dečka!

Objavljeno

on

Sevićeva je, naime, na koncert došla oko ponoći sa prijateljicama, a u njihovom društvu našao se i nepoznati muškarac koji se nije odvajao od nje.

Pjevačica i voditeljica “Granda” Ana Sević ponovo živi djevojački život nakon odluke da se razvede od kolege Darka Lazića.

Naime, Sevićevu su navodno na Kopaoniku vidjeli kako đuska i nazdravlja sa drugaricama, a nisu izostali ni strastveni pogledi koje je razmjenjivala sa misterioznim muškarcem.

Sevićeva je, naime, na koncert došla oko ponoći sa prijateljicama, a u njihovom društvu našao se i nepoznati muškarac koji se nije odvajao od nje.

Ana je bila odlično raspoložena, sve vrijeme je igrala, pjevala i mamila muške poglede dubokim dekolteom, a njeni pogledi bili su pućeni pomenutom muškarcu.


Ana ga je svako malo zavodljivo gledala i na isti način mu se smješkala, čime je probudila sumnju da su njih dvoje više od prijatelja. U jednom trenutku su se približili i počeli da šapuću, a evidentno je da joj je ta pažnja i te kako prijala.

Još zakonita supruga Darka Lazića toliko se opustila, vjerovatno riješena da zaboravi na razvod i špekulisanja oko razvoda, pa iz ruke nije ispuštala čašu, a pažnja usmjerena na markantnog mladića nije popustila do kraja večeri.

Nakon nekoliko sati Ana je s ovim tajanstvenim momkom i napustila hotel u kojem je održan sjajan koncert u okviru festivala, i otišli su u dalji provod.
express.ba

Najnoviji članci

Reklama

Najnoviji komentari

Facebook

Reklama

Top Vijesti

Open