Početna Showbiz BILA JE PRAVA VAMP ŽENA: Palila je i žarila bivšom Jugom, borila...

BILA JE PRAVA VAMP ŽENA: Palila je i žarila bivšom Jugom, borila sa ALKOHOLIZMOM I ESTETSKIM OPERACIJAMA, a onda nestala sa scene, danas izgleda…

Bila je jedna od najpopularnijih i najatraktivnijih hrvatskih pjevačica koje su devedesetih žarile i palile na prostoru bivše Jugoslavije.

Tokom posljednjih godina, Ivana se rijetko pojavljuje u medijima. Ivana je nedavno proslavila 25 godina karijere, koju su obilježili hitovi “Predaleko”, “Žena zna”, kao i čuveni duet sa Dinom Merlinom “Godinama”.

Ivana je bila jedna od prvih domaćih zvezda koja se podvrgnula estetskom zahvatu i o tome otvoreno govorila u javnosti, a to iskustvo joj nije ostalo u lepom sećanju.

“Zbog komplikacija sam opet morala da idem na operaciju. To je bilo zaista bolno iskustvo. Definitivno više ne bih išla na nikakve zahvate, ne da mi se više. Previše sam zavolela sebe i svoje telo da bih išla da ga mučim na taj način”, rekla je Ivana jednom prilikom.

Ivana je 2006. godine u maju mesecu potražila pomoć u zagrebačkoj bolnici, a u oktobru iste godine je krenula u klub za lečenje zavisnosti i tada je i sama postala svesna bolesti.

Kurir

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime