Početna Senzacija INFO TUGA I BOL NE PROLAZE: Danas su tri mjeseca otkako su Aldin...

TUGA I BOL NE PROLAZE: Danas su tri mjeseca otkako su Aldin Mulić i Irhan Fočo izgubili živote u nabojaloj Miljackoj!

Tragedija koja se desila 13. decembra zauvijek je obilježila živote sarajevskih porodica Mulić i Fočo.

Naime, 13.decembra dvojica mladića Aldin Mulić i Irhan Nane Fočo izgubili su svoje živote.

Podsjetimo, Aldin Mulić upao u nabujalu Miljacku u naselju Dolac Malta, a za njim je skočio konobar Nargila objekta ‘Argelini’ Irhan Fočo. Ove kobne noći, obojicu je odnijela nabujala Miljacka, po kojoj su danima tražili tijelo stradalog dvadesetoosmogodišnjaka, dok je Irhanovo beživotno tijelo pronađeno dan poslije tragedije.

Armin Mulić Aldinov brat, inače vlasnika ‘Argelinija’ 8. januara na ušću rijeke Miljacke u Bosnu u naselju Bojnik kod Sarajeva pronašao je tijelo 28-godišnjeg Aldina Mulića.

Irhana Foču Sarajevo pamti kao hrabrog dečka sa velikim srcem koji je rizikovao vlastiti život da bi tuđi spasio. Nažalost, izgubio je i svoj i ostavio iza sebe veliku tugu u životima svoje majke, sestre, ali i ostalih članova porodice.

Irma Adžamija, Ilhanova sestra ne krije svoju tugu za izgubljenim bratom.

“Iza olovnog lica ukrašenog osmjehom jedna tuga krije se i sjećanje na tebe”, objavila na svom Facebook profilu 24. decembra.

Danas su puna tri mjeseca otkako je Aldin u alkoholiziranom stanju skočio u Miljacku, a njegov brat je u znak sjećanja objavio to na svom Instagram Story-ju uz fotografiju svog brata.

Aldinovu preranu smrt njegov brat nikako ne može da prebrodi, pa vrlo često svoju bol i žal za izgubljenim bratom dijeli na svom Instagram profilu.

Na dan Aldinovog rođendana, Armin je objavio njihovu zajedničku fotografiju na kojoj je ispisao:“26.02.1989. Braco moj mali, prerano si mi otišao. Molim Allaha da ti podari Džennet i da te sastavi sa Babom. Puno mi nedostaješ”.

Senzacija.ba

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime