Početna Showbiz Jelena Kostov godinama radila ovo, a da niko nije znao

Jelena Kostov godinama radila ovo, a da niko nije znao

Folk pjevačica Jelena Kostov priznaje da se plašila kakav će odnos imati sa mužem nakon rođenja djeteta jer joj je okolina pričala da se tada sve promijeni među supružnicima.

Jelena je prije dvije godine rodila sina Miliju. Svi primijećuju njenu vitku figuru, koju je ona vratila veoma brzo nakon porođaja.

– Volim takve komentare, mi žene smo sve iste. Kada čujem tako nešto, kasnije imam veliku volju da budem još ljepša i zgodnija. Pogotovo sada kada sam mama, od mene se očekuje mnogo više – kaže pjevačica i dodaje koliko se sve promijenilo između nje i supruga žandarma Miljana Vukovića:

– Plašilo me je sve, jer mi je okolina pričala kada dođe dijete, sve se promijeni među supružnicima. Nije tačno da dijete udalji bračni par. Naša ljubav je veća i snažnija nakon što se rodio Milija. Ljudi iz naše okoline mogu to da potvrde.

Na estradi je velika konkurencija, a koji je najbolji put do uspjeha, Jelena otkriva:

– Ima mjesta na estradi za one koji ulažu u svoju karijeru i ako imaju hit. Velika je konkurencija. Ima dosta kvalitetnih pjevača koji nemaju mjesto koje zaslužuju. Najbolji put uspjeha je onako kako ja radim, graditi karijeru polako i postepeno.

express.ba

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime