Connect with us

Showbiz

KIJA SUROVO ISKRENA: Se*s sa Slobom mi je bio bolan!

Objavljeno

on

Poslije saznanja da je prevario, nije mogla više da vodi ljubav sa njim!

KIJA SUROVO ISKRENA: Sek*s sa Slobom mi je bio bolan!
Odnos supružnika Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića naglo je pokvaren kada je pjevač ušao u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, Zadrugu, i započeo romansu sa Lunom Đogani. Iako se Kija njima pridružila, ona to nije uradila da bi mu se vratila, ali se ne libi da otkrije mnoge detalje iz njihovog života.

Tako je u intervjuu sa Milanom Miloševićem priznala da joj je seks sa Radanovićem bio bolan:

–Bio je fenomenalan dok nije prestao da bude fenomenalan. U istoj sedmici sam imala operaciju i saznala da me je prevario. Poslije toga nisam znala da li je problem u meni ili u njemu jer sam imala fizički bol pri vođenju ljubavi, a ginekolog me je uvjeravao da je sa mojim tijelom sve u redu. Očigledno sam bila previše povrijeđena njegovim postupkom, samo to sebi nisam željela da priznam. Sve sam to gurala pod tepih, a sve to je činilo da se udaljim od njega. Kad smo pričali o tome, on me je uvjeravao da mu to uopšte nije bitno – rekla je Kija.


Sloba nije želio da se previše izjašnjava po ovom pitanju, pa je samo kratko rekao:

–Sve je bilo normalno do njene operacije. Ja sam tada bio sve vrijeme uz nju i to razumio. I nakon oporavka je nastavilo tim tokom, tako da mogu da kažem da je poslije toga odnos prestao, sve do danas – rekao je on.

express.ba

KONTAKTIRAJTE NAS:

                    email: info@senzacija.ba

Najnoviji članci

Reklama

Najnoviji komentari

Facebook

Reklama

Top Vijesti

Open